Libnet.ro
UNICEF

23:00

Steve Ballmer, CEO Microsoft, se va retrage din functie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Steve Ballmer, CEO Microsoft, se va retrage din functie

Microsoft a anuntat vineri ca Steve Ballmer, 57 de ani, se va retrage din functia de CEO in urmatoarele 12 luni, gigantul tehnologic incercand sa navigheze cat mai eficient intr-o piata a computerelor din ce in ce mai dinamica. continuă pe Wall-Street Ro

ULTIMA ORA Steve Ballmer, seful Microsoft, se va retrage peste un an

Steve Ballmer, cel care conduce Microsoft din 2000, se va retrage din functie peste un an, a anuntat compania. Pana atunci, un comitet din care face parte si Bill Gates va alege un succesor in functia de CEO al companiei. Ballmer este un personaj controversat, fiind invinuit de multi pentru faptul ca Microsoft a pierdut teren in fata rivalilor.

Steve Ballmer, seful Microsoft, se va retrage peste un an

Steve Ballmer, cel care conduce Microsoft din 2000, se va retrage din functie peste un an, a anuntat compania. Pana atunci, un comitet din care face parte si Bill Gates va alege un succesor in functia de CEO al companiei. Ballmer este un personaj controversat, fiind invinuit de multi pentru faptul ca Microsoft a pierdut teren in fata rivalilor. UPDATE: La deschiderea sedintei bursiere Nasdaq actiunile companiei au crescut cu 9% ca urmare a anuntului.

Steve Ballmer, seful Microsoft, se va retrage peste un an

Steve Ballmer, seful Microsoft din 2000, se va retrage din functie peste un an, a informat compania, potrivit Forbes. Pana atunci, un comitet din care face parte si Bill Gates va alege un succesor in functia de.

Sfarstiul unei ere: Steve Ballmer se va retrage din functia de CEO al Microsoft

Microsoft a anuntat ca Steve Ballmer se va retrage din functia de director executiv al companiei in urmatoarele 12 luni, potirivt unui comunicat de presa publicat pe Microsoft News Center.

Sfarsitul unei ere: Steve Ballmer se va retrage din functia de CEO al Microsoft

Microsoft a anuntat ca Steve Ballmer se va retrage din functia de director executiv al companiei in urmatoarele 12 luni, potirivt unui comunicat de presa publicat pe Microsoft News Center.

Steve Ballmer pleaca de la Microsoft, dar mai are ceva de zis inainte: Vista a fost cel mai nereusit Windows

Steve Ballmer tocmai a anuntat astazi ca pleaca de la Microsoft. Acest lucru se va intampla abia peste un an, dar e rost de aflat raspunsuri la intrebari acum. Directorul companiei a vorbit despre cel mai mare regret al sau, este Windows-ul care i-ar urmat popularului XP.

Celalalt Steve, nebunul dupa Microsoft. Cine este Steve Ballmer, cel care se retrage de la sefia companiei dupa 13 ani

Steve Ballmer a anuntat astazi, 23 august, ca se va retrage in urmatorul an din postul de CEO al Microsoft. Postul detinut de 13 ani va fi ocupat de cineva din interiorul companiei, dar care nu a fost inca numit. Stilul sau controversat l-a facut celebru pe Ballmer, intr-un moment greu pentru Microsoft.

Steve Ballmer s-a hotarat: in 12 luni, preda stafeta la Microsoft

Orice sef ajunge sa predea stafeta la un moment dat. Acel moment se apropie si in ceea ce il priveste pe Steve Ballmer, cel care conduce Microsoft din 2000, de la retragerea lui Bill Gates. Microsoft a anuntat astazi ceea ce pare a fi fost decizia lui Steve Ballmer: retragerea din functia de conducere a Microsoft. Nu este niciodata momentul perfect pentru o astfel de trazitie, dar acum este momentul potrivit, spune Ballmer in comunicatul companiei. Bordul director al Microsoft [].

CSM: Judecatorul Nicolae Catalin Serban, condamnat la 5 ani de inchisoare pentru trafic de influenta, a fost eliberat din functie

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a decis eliberarea din functie a judecatorului Nicolae Catalin Serban, condamnat definitiv la cinci ani de inchisoare pentru trafic de influenta de Inalta Curte de Casatie si Justitie, potrivit Agerpres. Plenul CSM a discutat marti eliberarea din functie a judecatorului Nicolae Catalin Serban, fost vicepresedinte al Curtii de Apel Timisoara, ca urmare a condamnarii definitive pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta.

CSM propune presedintelui eliberarea din functie a judecatorului Catalin Serban. ...

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) propune presedintelui eliberarea din functie a judecatorului Catalin Serban, fost vicepresedinte al Curtii de Apel Timisoara, dupa ce acesta a fost condamnat definitiv la cinci ani de inchisoare pentru trafic de influenta, informeaza Mediafax. Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a decis eliberarea din functie a judecatorului Nicolae Catalin Serban, ca urmare a condamnarii sale definitive in dosarul de coruptie. Propunerea a fost trimisa .

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )