Libnet.ro
UNICEF

12:00

Steve Ballmer, seful Microsoft, se va retrage peste un an

Hotnews Hotnews,
 Steve Ballmer, seful Microsoft, se va retrage peste un an

Steve Ballmer, cel care conduce Microsoft din 2000, se va retrage din functie peste un an, a anuntat compania. Pana atunci, un comitet din care face parte si Bill Gates va alege un succesor in functia de CEO al companiei. Ballmer este un personaj controversat, fiind invinuit de multi pentru faptul ca Microsoft a pierdut teren in fata rivalilor. UPDATE: La deschiderea sedintei bursiere Nasdaq actiunile companiei au crescut cu 9% ca urmare a anuntului. continuă pe Hotnews

ULTIMA ORA Steve Ballmer, seful Microsoft, se va retrage peste un an

Steve Ballmer, cel care conduce Microsoft din 2000, se va retrage din functie peste un an, a anuntat compania. Pana atunci, un comitet din care face parte si Bill Gates va alege un succesor in functia de CEO al companiei. Ballmer este un personaj controversat, fiind invinuit de multi pentru faptul ca Microsoft a pierdut teren in fata rivalilor.

Steve Ballmer, seful Microsoft, se va retrage peste un an

Steve Ballmer, seful Microsoft din 2000, se va retrage din functie peste un an, a informat compania, potrivit Forbes. Pana atunci, un comitet din care face parte si Bill Gates va alege un succesor in functia de.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )