Libnet.ro
UNICEF

15:30

Se stie cand va avea loc meciul vedeta de la Fed Cup, dintre Simona Halep si Petra Kvitova, care poate stabili echipa calificata in semifinalele competitiei

Adevărul Adevărul,
Se stie cand va avea loc meciul vedeta de la Fed Cup, dintre Simona Halep si Petra Kvitova, care poate stabili echipa calificata in semifinalele competitiei

Romania si Cehia se vor duela pentru un loc in semifinalele Fed Cup, partida fiind programata in acest weekend la Cluj. continuă pe Adevărul

FOTO Simona Halep a zburdat la primul antrenament pentru meciul de FED Cup Romania-Cehia

Jucatoarea de tenis Simona Halep a aratat o forma fizica excelenta luni dimineata, la primul sau antrenament pentru meciul de FED Cup dintre echipele Romaniei si Cehiei care se va disputa in acest weekend la Sala Polivalenta la Cluj.

Nu se tem de Halep. Cehoaicele au venit in Romania pentru meciul de FED Cup

Echipa de Fed Cup a Romaniei va intalni Cehia in Grupa I Mondiala a competitiei, partida urmand a se juca pe 6 si 7 februarie.

Simona Halep, incantata de conditiile pentru Fed Cup: A spus ca arata totul foarte bine si ca ii place foarte mult

Jucatoare de tenis Simona Halep s-a declarat incantata de conditiile de care beneficiaza pentru meciul de FED Cup dintre Romania si Cehia care se va disputa intre 6-7 februarie la Cluj.

Cifrele care demonstreaza ca Romania poate invinge Cehia in Fed Cup, desi adversarele sunt detinatoarele titlului

Sambata si duminica se va desfasura la Cluj, in Sala Polivalenta, partida de Fed Cup dintre Romania si Cehia, contand pentru calificarea in semifinalele Grupei Mondiale I.

Meniu special pentru Simona Halep si celelalte fete prezente la Fed Cup. Cemananca inaintea partidei cu Cehia

Romania va intalni Cehia in Grupa Mondiala I a Fed Cup, partidele fiind programate sambata si duminica la Cluj Napoca.

Simona Halep, in forma pentru Fed Cup

Simona Halep este gata pentru intalnirea de Fed Cup impotriva Cehiei, detinatoarea trofeului. Lets start! Sa incepem) 8234;cluj 8234;fedcup - este mesajul scurt postat pe contul sau de Facebook de jucatoarea aflata pe locul 3 WTA.

Halep a iesit cu imaginea sifonata dupa Australian Open: ce au spus cehoaicele despre ea inainte de Fed Cup

Cea mai buna jucatoare din Romania a disputat patru partide in 2016, castigand doar doua dintre ele. Eliminarea din turul I, la Melbourne, a coborat-o un loc in ierarhia WTA si le-a dat curaj adversarelor.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )