Libnet.ro
UNICEF

10:00

Nu stie stanga ce face dreapta. Ce aproba ministrul Educatiei, contesta Directia juridica

Adevărul Adevărul,
Nu stie stanga ce face dreapta. Ce aproba ministrul Educatiei, contesta Directia juridica

In timp ce ministrul Monica Anisie anunta public decizia ca anul acesta sa fie acordate locuri speciale in licee pentru copiii cu cerinte educationale speciale, functionarii din subordine contestasera deja la Curtea de Apel decizia ministeriala venita in urma unei hotarari a CNCD. continuă pe Adevărul

Ministrul Educatiei, despre Evaluarea Nationala si Bacalaureat. Anisie: Daca un elev a apucat sa dea o proba, dar a lipsit de la celelalte din motive medicale sau de carantina, nu va trebui sa o repete (VIDEO)

Monica Anisie, ministrul Educatiei, a explicat ca elevii care au apucat sa sustina una dintre probe in cadrul examenelor de final de ciclu, dar au absentat de la celelalte din cauze medicale sau de carantina, se.

Arafat: La Cotroceni nu s-a discutat in prezenta mea deschiderea gradinitelor. Nici ministrul Educatiei nu a fost acolo

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a declarat, marti seara, la Digi24, ca la sedinta de astazi de la Cotroceni nu s-a discutat in prezenta sa deschiderea gradinitelor si creselor private. Mai mult, el a spus ca nici ministrul Educatiei nu a fost prezent la aceasta discutie. Klaus Iohannis a facut mai devreme o declaratie in acest sens.

Ministrul Educatiei ofera solutia pentru pastrarea distantei in clasele suprapopulate: containere sau corturi in curtea scolii, din toamna

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat luni seara ca analizeaza mai multe scenarii pentru pastrarea unei distante de doi metri intre elevi, in cazul in care un nou val de coronavirus ne va afecta in toamna.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )