Libnet.ro
UNICEF

05:15

Stirile ProTV: Primele imagini cu Kim Jong-un, din timpul vizitei in Rusia. A fost primit cu paine si sare

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Primele imagini cu Kim Jong-un, din timpul vizitei in Rusia. A fost primit cu paine si sare

Liderul nord-coreean Kim Jong-un a ajuns miercuri in Rusia, pentru summitul cu omologul sau rus Vladimir Putin, a anuntat agentia de presa TASS. continuă pe Hotnews

Primele imagini cu Kim Jong-un in Rusia: cum a fost primit liderul nord-coreean

Liderul nord-coreean, Kim Jong-un, a sosit in Rusia pentru a se intalni cu omologul sau, presedintele Vladimir Putin. Liderul de la Phenian a sosit la bordul trenului sau blindat, cu care se deplaseaza de fiecare data intr-o vizita oficiala. Kin Jong-un a ajuns in Rusia, miercuri, pentru a participa la un summit cu omologul sau [] .

Stirile ProTV: O mama s-a trezit din coma dupa 27 de ani. Primul lucru pe care l-a zis

Munira Abdulla, o femeie din Emiratele Arabe Unite care era in coma de 27 de ani, s-a trezit dupa ce i-a auzit vocea fiului in camera de spital. Ea era in stare vegetativa din 1991, dupa ce a fost lovita de un autobuz scolar.

VIDEO Primele imagini cu unul dintre posibilii autori ai masacrului din Sri Lanka

Au aparut primele imagini cu un posibil atacator sinucigas care ar fi plasat bombe intr-un lacas de cult din Sri Lanka. Un barbat cu un rucsac in spate intra intr-o biserica plina de oameni in timpul slujbei de Paste si dupa cateve minute are loc explozia, potrivit oficialilor bisericii. Politia din Sri Lanka a declarat ca nu va comenta videoclipul pana la incheierea investigatiei.

FOTO VIDEO Primele imagini cu primii kilometri de autostrada din Moldova. Pro Infrastructura: Constructorul are o mobilitate exemplara in teren

Asociatia Pro Infrastructura a prezentat primele imagini filmate din drona cu santierul in lucru din municipiul Bacau, acolo unde se construieste soseaua de ocolire a orasului care are profil de autostrada.

Asociatia Pro Infrastructura a publicat primele imagini cu Centura Bacau si primii 16 km de autostrada din Moldova

Asociatia Pro Infrastructura a publicat primele imagini cu lucrarile la Varianta de Ocolire Bacau, un proiect de 30 de km lungime din care 16,27 km, intre DN2 Sud si DN2 Nord, reprezinta prima bucata de autostrada A7) din Moldova.

Stirile ProTV: Povestea Cristinei, cu doi copii la 18 ani. Sotul o batea si cand avea fetita in brate

Romania este tara cu cele mai multe mame minore din Uniunea Europeana - 26. 000 ar fi numarul lor, conform statisticilor. Organizatia umanitara World Vision Romania spune ca una din zece mame din tara noastra inca nu are 18 ani.

Stirile ProTV: La 16 ani, si-a sacrificat viitorul pentru a-si creste fratii mai mici. Povestea Ionelei

Un copil din zece se culca flamand. Se intampla in Romania, tara in care pentru mult prea multi saracia este o stare de fapt, iar singurul lucru care ajunge sa mai conteze este supravietuirea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )