Libnet.ro
UNICEF

22:00

MM Stoica: Avem o oferta foarte mare pentru Bourceanu

Online Sport Online Sport,
MM Stoica: Avem o oferta foarte mare pentru Bourceanu

Mihai Stoica, managerul echipei Steaua, a declarat miercuri seara ca pe adresa formatiei din Ghencea a venit o oferta consistenta pentru mijlocasul Alexandru Bourceanu. continuă pe Online Sport

Stoica Gruia retinut de DNA pentru 24 de ore

Update 21:16 Potrivit procurorilor anticorup and tie, Stoica Gruia a fost retinut pentru 24 de ore urmand a fi prezentat la Curtea de Apel Bucure and sti cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile, in timp ce pentru Doru Bostina s-a dispus masura obligarii de a nu parasi and tara pentru o perioada de 30 de zile. ---- *Update 20:48 Potrivit DNA, Gruia Stoica i-a oferit avocatului Bo and stina Doru-Catalin suma de 3 milioane de euro. ---- *Update 19:05 Avocatul Doru Bostina anchetat la DNA in acelasi dosar. ---- Omul de afaceri Gruia Stoica a fost adus, astazi, cu mandat la sediul DNA pentru a fi audiat intr-un dosar ce are legatura cu Complexul Energetic Oltenia.

Directorul ANM, Ion Sandu: Probabilitatea ca, miercuri dupa-amiaza, sa fie emis cod rosu de viscol este foarte mare

Exista mari sanse ca Administratia Nationala de Meteorologie sa emita, miercuri dupa-amiaza, o avertizare cod rosu de viscol si ninsori pentru anumite zone, a anuntat directorul ANM, Ion Sandu.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )