Libnet.ro
UNICEF

11:00

O strada din Timisoara, in bezna in fiecare noapte, de mai bine de o saptamana. De ce se tem locatarii din zona

Antena3 Antena3,
O strada din Timisoara, in bezna in fiecare noapte, de mai bine de o saptamana. De ce se tem locatarii din zona

De o saptamana, pe o strada din Timisoara, autoritatile marcheaza Ora Pamantului cat e noaptea de lunga. Corpurile de iluminat stradal au ramas stinse, in fiecare noapte,. continuă pe Antena3

Luminita Macsim, Little London School: Profesorii castiga mai bine in scolile private, dar si muncesc mai mult

Invatatorii si profesorii castiga salarii mai bune in scolile private, spre deosebire de veniturile pe care le incaseaza in institutiile din sistemul national, insa si munca depusa este mai mare, spune Luminita Macsim, cofondator al scolii private.

Business Report: Cat au castigat cel mai bine platiti directori din lume in cel mai bun an al lor; Pretul caselor din Romania a crescut mai mult decat in Elvetia, Brazilia si China la un loc; Discutiile privind inghetarea productiei de titei nu au un imp

Numai 2% din romani fac cumparaturi online de la un comerciant dintr-un alt stat membru. In 2015, peste 50% din populatia Uniunii Europene a facut cumparaturi online, dar numai. Faliment inevitabil pentru Complexul Hunedoara. Stergerea datoriilor de 1,2 milarde lei catre buget, singura solutie. Adminstratorul judiciar al Complexului Energetic Hunedoara spune ca societatea va intra in faliment.

Lovitura dura pentru presa din Romania. Care este cel mai citit ziar

Brosura retelei de magazineKauflandeste cea mai rasfoita publicatie tiparita din Romania, cu cifre de aproape zece ori mai mari decat cel mai citit ziar, potrivit ultimelor date ale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )