Libnet.ro
UNICEF

06:30

Strainii vor avea nevoie de un aviz pentru a putea fi angajati in Romania

B1 B1,
Strainii vor avea nevoie de un aviz pentru a putea fi angajati in Romania

Guvernul a emis o ordonanta prin care strainii care vor fi angajati in tara noastra vor avea nevoie de un aviz de la Inspectoratul General pentru Imigrari. Conform Executivului, masura vizeaza armonizarea. continuă pe B1

OUG: Strainii vor avea nevoie de un aviz de angajare pentru a munci in Romania

Strainii vor putea fi angajati sau detasati in Romania in baza unui aviz care trebuie obtinut de angajator de la Inspectoratul General pentru Imigrari, conform unei ordonante adoptate marti de Executiv, relateaza Mediafax.

Presedintele Ucrainei: Am decis sa dizolv Parlamentul. Alegerile anticipate vor avea loc pe 26 octombrie

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a semnat ordinul privind dizolvarea Parlamentului, relateaza Itar-Tass. Potrivit purtatorului de cuvant al presedintetului ucrainean, alegeri anticipate vor avea loc pe 26.

Samsung Galaxy Note 4 va avea functii noi pentru cititorul de amprente

Galaxy S5 a fost primul smartphone de la producatorul sud-corean care a fost dotat cu un cititor de amprente. Tehnologia va ajunge si pe noul Samsung Galaxy Note 4, insa va fi imbunatatita. Potrivit unei surse citate de SamMobile, Samsung Galaxy Note 4 va integra o solutia numita Synaptics Natural ID, la fel ca si Galaxy S5 si Galaxy Alpha. Asta inseamna ca pentru ca scanerul sa functioneze, utilizatorul va trebui sa-si gliseze degetul pe butonul de home. Tehnologia s-a [].

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )