Libnet.ro
UNICEF

20:00

Stratfor: Instabilitatea Republicii Moldova ar putea constitui sansa Romaniei. Banca Nationala a Romaniei ajuta sectorul bancar de la Chisinau

Adevărul Adevărul,
Stratfor: Instabilitatea Republicii Moldova ar putea constitui sansa Romaniei. Banca Nationala a Romaniei ajuta sectorul bancar de la Chisinau

Agentia Stratfor constata o crestere a influentei Romaniei in Republica Moldova, alaturi de sprijinul pentru apropierea de UE fiind amintita implicarea Bancii Nationale a Romaniei intr-un proiect de reforma a sistemului bancar de la Chisinau, zguduit recent de devalizarea mai multor banci care pune in pericol stabilitatea economica a intregii tari. continuă pe Adevărul

Referendum la Chisinau pentru modificarea felului de alegere a presedintelui Republicii Moldova

Cetatenii Republicii Moldova ar putea vota in aceasta toamna in cadrul unui referendum care are in vedere schimbarea modului in care este ales presedintele tarii.

Declaratii surprinzatoare din partea lui Lukasenko: Respectam orientarea proeuropeana a Republicii Moldova

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, s-a intalnit joi, la Minsk, cu omologul sau belarus, Aleksandr Lukasenko, liderul regimului autoritarist, prilej cu care a declarat ca respecta orientarea proeuropeana a Chisinaului.

Premierul interimar al Republicii Moldova va efectua miercuri o vizita oficiala in Ucraina

Natalia Gherman, premierul interimar al Republicii Moldova, va efectua miercuri o vizita oficiala in Ucraina. Programul include convorbiri cu presedintele Petro Porosenko, cu ministrul de externe Pavlo Klimkin,.

Stratfor: Instabilitatea din Republica Moldova ar putea fi o oportunitate pentru Romania

Instabilitatea politica si economica din Republica Moldova ar putea permite Romaniei sa scoata aceasta tara din sfera de influenta a Rusiei, comenteaza agentia americana de analize Stratfor.

Republica Moldova va putea exporta marfuri in SUA fara taxe vamale

Presedintele american, Barack Obama, a promulgat legea care permite Republicii Moldova sa exporte marfuri industriale in SUA fara achitarea taxelor vamale.

Rovana Plumb: Este regretabil ca acest Cod Fiscal nu a fost promulgat. Este sansa Romaniei de a se dezvolta

Presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a declarat, vineri, ca este regretabil faptul ca presedintele Klaus Iohannis nu a promulgat Codul Fiscal, deoarece adoptarea era sansa tarii noastre spre dezvoltare. Ace.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )