Libnet.ro
UNICEF

14:00

Stroe ii prezinta, miercuri, lui Ponta raportul privind actiunea la ...

România Liberă România Liberă,
Stroe ii prezinta, miercuri, lui Ponta raportul privind actiunea la ...

Ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, ii prezinta, miercuri, ppremierului Victor Ponta raportul privind actiunile politistilor in cazul de frauda la bacalaureatul sustinut la Liceul Dimitrie Bolintineanu din Capitala. Surse Raportul privind activitatea politistilor judiciaristi la Liceul Dimitrie Bolintineanu, in ancheta procurorilor privind suspiciunile de frauda la bacalaureat, a fost trimis marti de Radu Stroe premierului, insotit de copii dupa mandatele de aducere emise de . continuă pe România Liberă

Stroe ii prezinta, miercuri, lui Ponta raportul privind actiunea la Bolintineanu.

Ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, a venit, miercuri, la Palatul Victoria, pentru a-i prezenta premierului Victor Ponta raportul privind actiunile politistilor in cazul de frauda la bacalaureatul sustinut la Liceul Dimitrie Bolintineanu din Capitala, transmite Mediafax. Raportul privind activitatea politistilor judiciaristi la Liceul Dimitrie Bolintineanu, in ancheta procurorilor privind suspiciunile de frauda la bacalaureat, a fost trimis marti de Radu Stroe premierului. Ministrul .

Ministrul de Interne se afla la Guvern pentru a ii prezenta premierului raportul privind actiunea de la Liceul Bolintineanu

Ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, a venit, miercuri, la Palatul Victoria, pentru a-i prezenta premierului Victor Ponta raportul privind actiunile politistilor in cazul de frauda la bacalaureatul sustinut la Liceul Dimitrie Bolintineanu din Capitala, informeaza Mediafax.

Ministrul de Interne se afla la Guvern, pentru a ii prezenta premierului raportul privin actiunea de la Liceul Bolintineanu

Ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, a venit, miercuri, la Palatul Victoria, pentru a-i prezenta premierului Victor Ponta raportul privind actiunile politistilor in cazul de frauda la bacalaureatul sustinut la Liceul Dimitrie Bolintineanu din Capitala, informeaza Mediafax.

Spaga de la Bolintineanu. Raportul lui Stroe privind actiunea politistilor de vineri a ajuns pe masa premierului Ponta

Raportul privind actiunile de vinerea trecuta ale politistilor in cazul de frauda la bacalaureatul sustinut la Liceul Dimitrie Bolintineanu din Capitala a ajuns marti pe masa premierului Victor Ponta.

Stroe: Ponta a inteles pe deplin situatia privind actiunea politistilor la Liceul Bolintineanu

Radu Stroe, ministrul Afacerilor Interne, a afirmat, ieri seara, in cadrul unei emisiuni televizate, ca domnia sa i-a prezentat premierului Victor Ponta elementele privind activitatea politistilor la Liceul Dimitrie Bolintineanu, iar premierul a inteles pe deplin situatia, potrivit surselor de presa.

Ponta: Raportul dintre limita minima si cea maxima a salariilor bugetarilor va ajunge la 1-7

Premierul Victor Ponta a declarat, ieri, in cadrul unei emisiuni televizate, ca raportul dintre limita minima si cea maxima a salariilor bugetarilor va ajunge la 1-7, iar introducerea noii legi a salarizarii va determina si modificarea Legii functionarului public, astfel incat sefii de institutii sa aiba o mai mare flexibilitate in aranjarea grilei.

Ponta: Raportul intre salarii in sistemul bugetar va ajunge la 1-7.

Raportul dintre limita minima si cea maxima a salariilor bugetarilor va ajunge la 1-7, iar introducerea noii legi a salarizarii va determina si modificarea Legii functionarului public, astfel incat sefii de institutii sa aiba o mai mare flexibilitate in aranjarea grilei, afirma premierul Ponta, citat de Mediafax. Prin noua lege a salarizarii personalului platit din fonduri publice pregatita de Guvern pentru 2014 si anii urmatori, salariile de baza pentru fiecare clasa de salarizare vor fi .

Ponta: Raportul intre salarii va ajunge la 1-7, dar va fi modificata si Legea functionarului

Raportul dintre limita minima si cea maxima a salariilor bugetarilor va ajunge la 1-7, iar introducerea noii legi a salarizarii va determina si modificarea Legii functionarului public, astfel incat sefii de institutii sa aiba o mai mare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2353 seconds )