Libnet.ro
UNICEF

08:00

Un student chinez din Bacau A MURIT intr-un mod HALUCINANT! De 1 Decembrie ne ura un viitor stralucit...

B1 B1,
Un student chinez din Bacau A MURIT intr-un mod HALUCINANT! De 1 Decembrie ne ura un viitor stralucit...

Yin Yuguo, studentul chinez din Bacau, care ne ura de 1 Decembrie un viitor stralucit, s-a stins din viata, sambata dimineata, potrivit recorder. ro. Baiatul de 16 ani plecase cu un tren personal sa. continuă pe B1

Un student chinez din Bacau a murit intr-un mod HALUCINANT! De 1 Decembrie ne ura un viitor stralucit...

Yin Yuguo, studentul chinez din Bacau, care ne ura de 1 Decembrie un viitor stralucit, s-a stins din viata, sambata dimineata, potrivit recorder. ro. Baiatul de 16 ani plecase cu un tren personal sa.

Recorder: Studentul chinez din Bacau care ne ura de 1 decembrie un viitor stralucit a murit n cel mai romnesc mod cu putinta

Yin Yuguo, studentul nostru din Bacau, cel infofolit in steaguri tricolore, adolescentul ochelarist pe care l-am filmat in gara din Alba Iulia, in dimineata zilei de 1 decembrie 2018, chinezul care ne-a urat tuturor, la 100 de ani, un viitor stralucit, a murit sambata dimineata, in cel mai romanesc mod cu putinta, scrie Recorder. ro.

Student chinez la Bacau, mort la Roman in urma unui accident stupid. Tanarul era indragostit de Eminescu si de Romania

Yin Yuguo era student la Bacau si a murit sambata dimineata, dupa ce trenul cu care circula plecase de putin timp din Gara Roman.

Un student chinez, gasit mort in apropierea garii din Roman

Un student chinez a fost gasit mort intre liniile de cale ferata. Noi detalii ies la iveala in cazul mortii baiatului de 16 ani. Se pare ca, adolescentul, student la Bacau, dorea sa mearga la Targu Neamt, pe.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,264 seconds )