Libnet.ro
UNICEF

14:30

Un student roman din Milano vine in sprijinul refugiatilor sirieni: E dispus sa le ofere cazare in casa sa din Arad

B1 B1,
Un student roman din Milano vine in sprijinul refugiatilor sirieni: E dispus sa le ofere cazare in casa sa din Arad

Un tanar roman plecat la studii in Milano s-a hotarat sa vina in sprijinul refugiatilor din Siria care ar putea veni in Romania, punand la dispozitia acestora casa pe care o detine in Arad. Acesta are si. continuă pe B1

Germania vine din nou in sprijinul refugiatilor: Doua cotidiene publica un indrumar in araba

Germania vine din nou in sprijinul refugiatilor. Cotidienele germane Bild si BZ au publicat, miercuri, o brosura conceputa ca indrumar redactat in limba araba, destinate refugiatilor ce sosesc in Berlin,.

Emiratele Arabe Unite resping criticile privind reactia lor la criza refugiatilor sirieni

Emiratele Arabe Unite resping criticile ce privesc reactia tarilor din Golf la criza refugiatilor sirieni, precizand ca au acordat ajutoare in valoare de milioane de dolari si au primit peste 100. 000 de.

Un roman isi ofera toata casa unor refugiati sirieni

Un student aradean din Milano ofera pe termen nelimitat o casa cu trei camere unor sirieni care au fugit din calea razboiului. Tudor Carstoiu are 26 de ani si a plecat din Arad in urma cu sase ani, pentru a.

Gestul unui tanar roman: isi ofera propria casa imigrantilor sirieni. Fac asta si pentru ca bunicul si familia sa au fost expulzati din Bucovina de Nord

Un tanar a decis sa isi ofere casa imigrantilor sirieni. Tudor Carstoiu, un aradean in varsta de 26 de ani, doreste sa dea un scop nobil locuintei pe care nu o foloseste.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )