Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un roman isi ofera toata casa unor refugiati sirieni

Antena3 Antena3,
Un roman isi ofera toata casa unor refugiati sirieni

Un student aradean din Milano ofera pe termen nelimitat o casa cu trei camere unor sirieni care au fugit din calea razboiului. Tudor Carstoiu are 26 de ani si a plecat din Arad in urma cu sase ani, pentru a. continuă pe Antena3

Gestul unui tanar roman: isi ofera propria casa imigrantilor sirieni. Fac asta si pentru ca bunicul si familia sa au fost expulzati din Bucovina de Nord

Un tanar a decis sa isi ofere casa imigrantilor sirieni. Tudor Carstoiu, un aradean in varsta de 26 de ani, doreste sa dea un scop nobil locuintei pe care nu o foloseste.

Venezuela se ofera sa primeasca 20.000 de refugiati sirieni

Venezuela este pregatita sa acorde azil unui numar de 20. 000 de refugiati din Siria, a anuntat presedintele venezuelean Nicolas Maduro, potrivit Reuters. Oferta, care a fost facuta luni seara de liderul .

Statele Unite vor primi 10.000 de refugiati sirieni

Presedintele american, Barack Obama, a ordonat pregatirea unui plan pentru primirea in Statele Unite a cel putin 10. 000 de refugiati sirieni, anunta Casa Alba.

Statele Unite vor primi 10.000 de refugiati sirieni. Presedintele Barack Obama a facut anuntul

Presedintele american, Barack Obama, a ordonat pregatirea unui plan pentru primirea in Statele Unite a cel putin 10. 000 de refugiati sirieni, anunta Casa Alba, potrivit Mediafax. Acest numar.

SUA primeste 10.000 de refugiati sirieni

Presedintele american, Barack Obama, a ordonat pregatirea unui plan pentru primirea in Statele Unite a cel putin 10. 000 de refugiati sirieni, anunta Casa Alba.

SUA vor primi cel putin 10.000 de refugiati sirieni

Barack Obama a dispus pregatirea unui plan pentru primirea in Statele Unite a cel putin 10. 000 de refugiati sirieni, informeaza Mediafax. Acest numar reflecta o crestere semnificativa a angajamentului Statelor.

Sute de americani au semnat o petitie online prin care s-au oferit sa primeasca refugiati sirieni in casele lor

Sute de americani au semnat o petitie online prin care s-au oferit sa primeasca refugiati sirieni in casele lor, declarand ca SUA trebuie sa permita intrarea celor care fug de razboiul civil, relateaza.

Germania: Casa pentru refugiati, incendiata

O casa pentru refugiati a fost incendiata, vineri dimineata, de piromani neidentificati, a anuntat politia din landul german Thuringia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )