Libnet.ro
UNICEF

14:01

Studentii din Capitala au fost nevoiti sa stea la cozi uriase pentru a vota (VIDEO)

B1 B1,
Studentii din Capitala au fost nevoiti sa stea la cozi uriase pentru a vota (VIDEO)

Studentii fac coada in Grozavesti ca sa voteze. E o singura sectie de votare in complexul studentesc, pentru circa 15. 000 de studenti. Cei care au votat pana acum au fost nevoiti sa astepte chiar si. continuă pe B1

BEC: Studentii din Regie pot vota la orice sectie din Bucuresti. Votul, posibil daca tinerii nu au domiciliul in Capitala

Studentii din Complexul Regie-Grozavesti pot sa voteze la orice sectie de votare din Capitala a anuntat purtatorul de cuvant al BEC, Marian Muhulet. Reprezentantul BEC precizeaza ca votul este posibil daca.

Cu nunta in sectia de votare. Mirii au fost nevoiti sa isi mute nunta la cort, din cauza alegerilor

Zeci de nuntasi dintr-o comuna braileana au fost nevoiti sa-si ia paharele si sa isi mute distractia la cort. Asta pentru ca in Caminul Cultural unde are loc petrecere se organizeaza sectie de.

in mai multe sectii de votare din Capitala, alegatorii din alte orase nu au putut vota

In mai multe sectii de votare din Capitala, alegatorii din alte orase nu au putut vota. Formularele pentru declaratiile pe proprie raspundere s-au epuizat, iar timp de cateva ore, oamenii nu au avut cum sa.

Incident la sectia de vot de la Liceul Jean Monnet din Capitala: O femeie a vrut sa voteze cu un pasaport expirat

O femeie a incercat sa voteze cu un pasaport expirat, duminica dimineata, la Liceul Jean Monnet din Capitala, relateaza B1 TV. Desi i s-a cerut sa mearga sa isi schimbe documentul, aceasta a refuzat,.

Muhulet: Studentii din Regie care nu au domiciliul in Capitala pot vota la orice sectie din Bucuresti

Dupa relatarile din presa privind aglomeratia la o sectie din apropierea campusului universitar Regie--Grozavesti, purtatorul de cuvant al BEC, Marian Muhulet, a declarat ca cetatenii care nu au domiciliul in localitatea in care se afla in ziua votarii pot vota la orice sectie de votare de pe raza respectivei localitati.

Studentii din Cluj-Napoca au luat cu asalt sectiile de votare. Tinerii sunt plimbati de la o sectie la alta

Sute de studenti de la universitatile din Cluj-Napoca stau chiar si o ora la coada la sectiile de votare din zona centrala a orasului pentru a vota pe liste suplimentare. O mare parte dintre studenti reclama.

Aproximativ 200 de pacienti ai Spitalului de Psihiatrie Alexandru Obregia din Capitala au cerut sa voteze

Aproximativ 200 de pacienti ai Spitalului Clinic de Psihiatrie Alexandru Obregia din Bucuresti au cerut sa voteze la urna mobila, duminica, toti acestia avand afectiuni care nu le diminueaza discernamantul,.

Aproape 200 de pacienti ai Spitalului de Psihiatrie Obregia din Capitala au cerut sa voteze

Aproape 200 de persoane internate la Spitalul Clinic de Psihiatrie Alexandru Obregia din Bucuresti au cerut sa voteze la urna mobila, duminica, toti acestia avand afectiuni care nu le diminueaza discernamantul, informeaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )