Libnet.ro
UNICEF

20:00

Studentii din Cluj au renuntat la proteste dupa patru zile. Ce vor face in continuare

România Liberă România Liberă,
Studentii din Cluj au renuntat la proteste dupa patru zile. Ce vor face in continuare

Studentii care au ocupat in ultimele patru zile un amfiteatru al Facultatii de Psihologie a Universitatii Babes Bolyai Cluj, in semn de protest fata slaba finantare a educatiei, au renuntat, luni, la poteste si urmeaza sa organizeze dezbateri saptamanale privind noul proiect al Legii educatiei, conform Mediafax. continuă pe România Liberă

FOTO. Studentii din Cluj continua miscarea Occupy

Studentii din Cluj continua sub forma unei miscari de tip occuppy. Pana acum li s-au alaturat studenti din Timisoara, Galati si Bucuresti.

Studentii din Timisoara au mutat protestul din amfiteatru in autobuz

Studentii din Timisoara continua protestul. Dupa pichetarea sediului Consiliului Judetean Timis si noaptea petrecuta intr-un amfiteatru al Universitatii de Vest, acestia au continuat protestul intr-un.

Titan the Robot, celebrul robot care a urcat pe scena cu Rihanna, ajunge in Bucuresti. Timp de patru zile va putea fi vazut la Mega Mall

Pe 14 mai, cel mai nou mall din Bucuresti - Mega Mall - isi deschide portile si timp de patru zile vizitatorii vor fi intampinati de celebrul Titan the Robot, robotul care a urcat pe scena alaturi de Rihanna si Will. am. in primele patru zile de la deschidere, o multime de activitati vor fi organizate in centrul comercial.

Targ educational pentru studentii din sud-estul Romaniei

Circa 360 de elevi din judetele Constanta, Tulcea si Braila au participat, sambata si duminica, la un targ educational la sediul Universitatii Ovidius din Constanta, in cadrul proiectului Construieste-ti cariera, pas cu pas! Consiliere si orientare profesionala pentru elevii din regiunile Centru si Sud-Est.

Rafael Nadal iese din top cinci mondial dupa zece ani

Infrangerea suferita in finala de la Madrid in fata lui Andy Murray, de altfel prima pentru Rafael Nadal pe zgura in fata britanicului, a facut ca jucatorul iberic sa iasa pentru prima data in ultimii zece ani din topul cinci al clasamentului mondial.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )