Libnet.ro
UNICEF

08:00

Studiu: 66% dintre cei care calatoresc de Valentine 's Day au ales Valea Prahovei si Transilvania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Studiu: 66% dintre cei care calatoresc de Valentine

Concluzia unui studiu remis azi redactiei de catre platforma de rezervari hoteliere HotelGuru. ro arata ca 66% dintre cei care vor calatori de Valentine 's day vor alege Valea Prahovei 23%) si Transilvania 22%), in timp ce Sibiu, Sighisoara si Brasov sunt considerate cele mai romantice destinatii din Romania. continuă pe Ziarul Bursa

Nicio iertare pentru cei care au doborat zborul MH17, promite Porosenko

O amnistie oferita partilor in conflict in estul Ucrainei ca parte a unui nou acord de armistitiu nu ii va include pe cei care au doborat zborul MH17 Malaysia Airlines anul trecut, a promis joi presedintele.

STUDIU: Peste 50% dintre romani dau bani medicilor, paznicilor din spitale sau laborantilor

Peste 50 la suta dintre romani ofera bani sau atentii tuturor categoriilor de personal medico-sanitar, de la medici si asistente, la brancardieri, agenti de paza si laboranti, releva un studiu coordonat de Mini.

STUDIU: Peste 50% dintre romani dau bani medicilor, dar si paznicilor din spitale sau laborantilor

Peste 50 la suta dintre romani ofera bani sau atentii tuturor categoriilor de personal medico-sanitar, de la medici si asistente, la brancardieri, agenti de paza si laboranti, releva un studiu coordonat de Ministerul Sanatatii si Asociatia pentru Implementarea Democratiei, citeaza Mediafax.

Adevarul Financiar despre Swiss Leaks: Care sunt legaturile nebanuite dintre cei opt romani titulari ai unor conturi secrete in Elvetia

Pasiunea pentru fotbal si legaturile cu puterea politica de dinainte de 1989 sunt doar doua dintre trasaturile comune ale romanilor bogati cu conturi in Elvetia, deconspirati de Rise Project in doua episoade, relateaza Adevarul Financiar.

RATB a ramas fara carduri de calatorie. Reprezentantii regiei au decis ce se va intampla cu cei care vor fi prinsi fara card

Sute de bucuresteni nu au mai putut cumpara carduri de calatorie de cateva zile pentru ca stocurile Regie Autonome de Transport au fost epuizate. Conducerea RATB a anuntat ca niciun calator care nu si-a putut.

RATB a epuizat stocul de carduri de calatorie: Regia anunta ca cei care nu mai gasit carduri pot circula fara sa fie amendati

Bucurestenii care circula cu mijloacele de transport Regiei Autonome de Transport Bucuresti RATB) nu isi mai pot cumpara carduri de calatorie, dupa ce RATB a epuizat stocul. in acest context, reprezentantii.

RATB a epuizat stocul de carduri de calatorie: Regia anunta ca cei care nu mai gasesc carduri pot circula fara sa fie amendati

Bucurestenii care circula cu mijloacele de transport Regiei Autonome de Transport Bucuresti RATB) nu isi mai pot cumpara carduri de calatorie, dupa ce RATB a epuizat stocul. in acest context, reprezentantii.

Guvernul a decis ca indemnizatiile pentru revolutionari pot fi primite doar ce cei care au participat la actiuni de strada in anumite orase

Guvernul a decis marti ca indemnizatiile pentru revolutionari vor fi acordate doar celor care, la Revolutie, au participat la actiuni de strada in anumite orase din tara, informeaza Mediafax. Astfel, prin.

SwissLeaks: Viorel Hrebenciuc ar fi unul dintre romanii care detineau conturi secrete in Elvetia

Liderul social-democrat Viorel Hrebenciuc a detinut conturi secrete in Geneva, la filiala uneia dintre cele mai mari banci din lume. Jurnalistii RISE Project vor prezenta numele unor personaje din politica si din.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )