Libnet.ro
UNICEF

19:30

STUDIU Asigurarile auto obligatorii sunt cele mai deranjante pentru soferi. RCA, hartia care nu inseamna nimic

Adevărul Adevărul,
STUDIU Asigurarile auto obligatorii sunt cele mai deranjante pentru soferi. RCA, hartia care nu inseamna nimic

Conform studiului calitativ realizat in aceasta luna de Exact Cercetare si Consultantaprin intermediul a 4 sesiuni de workshop folosind materialele si metodologii LEGO SERIOUS PLAY, romanii sunt foarte nemultumiti atunci cand vine vorba de asigurarile auto obligatorii. continuă pe Adevărul

Care sunt cele mai mari greseli pe care le facem in dieta de vara? Aflam la Adevarul Live de la ora 15.00

E bine sau nu sa bem bere pe durata verii? Ne ingrasa, ne deshidrateaza? Care sunt cele mai recomandate diete ca sa aratam bine la plaja? Discutam la Adevarul Live de la ora 15. 00 cu medicul nutritionist Corina Zugravu.

Liga I 2015/2016: Programul sezonului regulat. Care sunt cele mai tari meciuri ale campionatului

Sezonul 2015/2016 al Ligii I va avea doar 14 echipe, o premiera pentru fotbalul romanesc, iar majoritatea etapelor din sezonul regulat se vor disputa pana in luna decembrie.

Cele mai subtiri televizoare 4K au fost anuntate de Sony si nu sunt ieftine

Sony tocmai si-a anuntat preturile oficiale pentru pentru noile sale smart TV-uri. Cel putin momentan, acestea sunt cele mai subtiri televizoare 4K. Daca va gandeati de mult timp sa faceti un upgrade la un televizor, cei de la Sony s-ar putea sa va ofere cel mai solid motiv din ultimii ani. Desi exista in continuare [] Cele mai subtiri televizoare 4K au fost anuntate de Sony si nu sunt ieftine Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Men Fashion Alert! Espadrile pentru barbati! Cele mai cool modele pentru vara!

Sunt tipul de incaltaminte perfect pentru sezonul cald: comode si totodata extrem de cool! Iata care sunt cele mai in trend modele de espadrile pentru barbati vara aceasta! .

Care sunt cele mai sigure companii aeriene din lume in 2015

Portalul de aviatie AirlineRatings. com a publicat lista anuala a celor mai sigure zece companii aeriene din lume. Clasamentul a fost facut pe baza mai multor indicatori, cum sunt evaluarile periodice ale agentiilor din aviatia comerciala, auditurile guvernamentale si istoricul accidentelor.

Capusele, cele mai periculoase pentru copii (VIDEO)

Este sezonul vacantelor asa ca distractia la iarba verde sau plimbarea prin parc sunt cele mai ieftine metode de relaxare. Odata cu incalzirea vremii, insa, au aparut si capusele, care ataca animalele, dar si.

Firmele care fac cele mai multe schimburi valutare au 5-20 angajati si desfasoara activitati in constructii sau in sectorul de legume-fructe

Companiile din Romania care folosesc servicii specializate de schimb valutar sunt in principal IMM-uri cu 5-20 de angajati si desfasoara activitati in sectoare precum materiale de constructii, mobilier sau fructe si legume, cele mai utilizate valute fiind euro si zloti, potrivit unui studiu Akcenta.

Genele care i-au ajutat pe rusi sa supravietuiasca in cele mai grele conditii

Un nou studiu indica faptul ca un set de gene speciale i-au ajutat pe rusi sa supravietuiasca in cele mai grele conditii din Al Doilea Razboi Mondial. Odata cu invazia Uniunii Sovietice, principalul plan al Grupului de Armate Nord era avansareacatre Leningrad si capturarea orasului care purta numele parintelui revolutiei. Ajutati de catre aliatii lor [] Genele care i-au ajutat pe rusi sa supravietuiasca in cele mai grele conditii Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai bune masini de familie. Modelele care asigura un plus de confort si siguranta

Cele mai bune masini de familie trebuie sa asigure confortul necesar unui numar mai mare de pasageri, o siguranta sporita mai ales pentru copii, iar pretul sa fie accesibil.

Cele mai adanci lacuri din lume

Cele mai adanci lacuri din lume. Fie ca sunt sub-glaciare, glaciare sau endoreice, lacurile adanci sunt locuri in jurul carora au fost construite adevarate povesti de localnici sau oameni de stiinta.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )