Libnet.ro
UNICEF

22:30

Studiu: Barbatii castiga mai mult decat femeile cu aceleasi studii

România Liberă România Liberă,
Studiu: Barbatii castiga mai mult decat femeile cu aceleasi studii

Absolventii de facultate de sex masculin castiga mai mult decat omologii lor de sex feminin, iar diferenta de remunerare va creste direct proportional cu timpul petrecut in forta de munca conform unui nou studiu. continuă pe România Liberă

in 2014 vor primi tratament oncologic cu 16.000 de pacienti mai mult decat in 2013

Programul national de oncologie din 2014 are prevazut, la capitolul medicamente, un buget de 1,224 miliarde de lei, ceea ce va insemna cresterea cu 16. 000 a numarului de pacienti care vor fi tratati fata de 2013, a declarat, duminica, ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu.

VIDEO Materialul care sustine o greutate de 160.000 de ori mai mare decat a sa. Cercetatorii l-au creat prin imprimare 3D

Imprimarea 3D a ajuns un domeniu foarte cautat in aceste vremuri, iar printre ultimele noutati se numara si materialul care poate sustine o greutate de 160. 000 de ori mai mare decat a sa. Totusi, nu e vorba de imprimare 3D obisnuita, ci de cea realizata cu lumina.

VIDEO Radu Gologan, coordonatorul olimpicilor nationali in Matematica si antrenor de performanta: Olimpicii sunt obisnuiti sa faca efort, sa stea pe scaun cu orele si sa lucreze. Efortul asta te face in viata sa poti invata mai repede decat altii

Antrenamentele de performanta in matematica, eforturile facute de copii ani de zile ca sa invete rationamente deloc usoare te fac apoi in viata sa poti invata mai repede decat altii altceva. Olimpicii sunt diferiti, pentru ca sunt obisnuiti sa faca efort, a explicat intr-un interviu acordat HotNews. ro profesorul Radu Gologan. Aflat de 12 ani in juriul Olimpiadei Internationale de Matematica, coordonator al lotului olimpic national si presedinte al Societatii de Stiinte Matematice din Romania, Radu Gologan a vorbit despre ce inseamna un blocaj in timpul concursului, cum a ratat medalia de aur la Olimpiada internationala din 1970 unde a scris pe ciorna formula care ar fi rezolvat problema si cum s-a schimbat in ultimii 20 de ani modul de invatare al olimpicilor. HotNews. ro si The Group au lansat sectiunea Prima Olimpiada Internationala de Matematica, Romania, 1959, cu sprijinul Societatii de Stiinte Matematice din Romania.

Cum iti transforma Dumnezeu creierul? Motivul pentru care oamenii cred in divinitate e mai important decat aceasta

Credinta exista dinainte de Dumnezeu actual si va exista dincolo de crestinism, dar ce o starneste? Si, mai ales, de ce credem? Un ateu a incercat sa afle asta in urma cu patru ani si alti cercetatori inca mai deruleaza diverse experimente. Iata la ce concluzii au ajuns.

Pericolul de la ureche:telefoanele mobile care iradiaza cel mai mult

Un top mai putin cunoscut este cel al telefoanelor care emit cea mai mare cantitate de radiatii. Motorola ocupa primele locuri, in timp ce Samsung iradiaza foarte putin.

Pericolul de la ureche:Telefoanele care iradiaza cel mai mult

Un top mai putin cunoscut este cel al telefoanelor care emit cea mai mare cantitate de radiatii. Motorola ocupa primele locuri, in timp ce Samsung iradiaza foarte putin.

Locuri de munca in Romania: aproape 16.500 de posturi vacante, cele mai mult in Bucuresti si Cluj

Aproape 16. 500 de locuri de munca sunt disponibile la nivel national. Cele mai multe posturi vacante sunt in Bucuresti si in judetele Cluj, Prahova, Iasi si Arad, iar la polul opus sunt Mehedinti, Bacau si Caras-Severin, a anunta, vineri, Agentia.

Caru' cu vedete: Harry Potter era BEAT in timp ce filma: As fi avut mai mult de castigat daca nu as fi baut; Alexandra Stan - numarul 1 in Japonia; Catalin Crisan divorteaza si de a doua sotie

Miley Cyrus, scene porno la concert. De data asta chiar a exagerat. Cel mai recent concert al cantaretei a fost un adevarat spectacol erotic. Cantareata a facut tot felul de gesturi vulgare, iar la un moment dat si-a bagat costumul de scena in zona intima, in fata miilor de fani. Dan Bursuc, socat dupa ce a aflat ca tatal lui a fost dezgropat! Nu pot sa cred ce-mi spuneti, imi tremura genunchii! La doar cateva zile dupa ce a aflat ca sotia si baiatul lui au scapat cu viata ca prin minune dupa un accident.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )