Libnet.ro
UNICEF

09:29

Studiu: Fumatul este responsabil si de una dintre cele mai frecvente afectiuni ale oamenilor. Nu se stia pana acum

Antena3 Antena3,
Studiu: Fumatul este responsabil si de una dintre cele mai frecvente afectiuni ale oamenilor. Nu se stia pana acum

Potrivit studiilor recente, exista o legatura intre fumat si durerile de cap. in primul rand, nicotina afecteaza eficacitatea medicamentelor luate pentru tratarea durerii. in al doilea. continuă pe Antena3

Una dintre cele mai luxoase destinatii turistice a devenit cel mai infricosator loc - VIDEO

Dezastrele naturale pot lasa in urma cele mai infricosatoare ruine. in Thailanda, exista o statiune turistica ce a fost complet abandonata in urma tsunamiului care a lovit in 2004.

Una dintre cele mai cunoscute jurnaliste a fost rapusa de cancer (FOTO)

Celebra jurnalista Ana Winocur, fosta manager al televiziunii Azteza, a murit la doar 44 de ani, informeaza huffingtonpost. com. mx. Vedeta suferea de cancer pancreatic. Vestea mortii ei a fost data de Lily.

Sase statii de metrou dintre cele mai aglomerate au intrari blocate, incepand de miercuri, pentru executarea unor lucrari de reabilitare

Mai multe intrari in cateva statii de metrou din Bucuresti sunt inchise, incepand de miercuri, pentru executarea unor lucrari de modernizare la instalatiile de taxare.

Anamaria Prodan si-a schimbat numele. Care este motivul

Anamaria Prodan este una dintre cele mai iubite personalitati din Romania. Chiar daca declaratiile sale au starnit, de multe ori, reactii diferite, aceasta nu s-a sfiit sa-si spuna mereu.

Povestea romancei care a aparut in clipurile lui David Guetta, Pitbull si Avicii. E una dintre cele mai talentate dansatoare de la noi

A lucrat pana acum cu artisti de top precum Corina, Inna, Alexandra Stan si Loredana Groza, insa s-a hotarat sa-si incerce norocul si peste hotare. Si a reusit! Acum, in CV-ul sau, intra colaborari cu David Guetta, Borgeous, Pitbull, Avicii, Ozomatli, Soulja Boy, Alex Adair etc.

Arabela, unul dintre cele mai iubite seriale ale copilariei, revine la TV. Ce post il va difuza

Dan Negru anunta intr-o postare pe Facebook ca Arabelle .

LUMEA TEATRULUI, iNDURERATA !!! DIN PACATE ESTE VORBA DE ILEANA STANA IONESCU... (FOTO)

Actrita Ileana Stana Ionescu, una dintre cele mai mari artiste ale teatrului si cinematografiei din Romania a marturisit cu durere ca foarte multi dintre prietenii si colegii sai de breasla au trecut.

ASTA A FOST, DE FAPT, UNUL DINTRE MOTIVELE NOASTRE DE DIVORT. MIRELA VAIDA, LA UN PAS SA DESTRAME CASNICIA ANCAI TURCASIU CU SOTUL SAU

Anca Turcasiu si sotul sau sunt una dintre cele mai solide perechi din showbiz. Cei doi se inteleg foarte bine, iar dragostea i-a tinut mereu impreuna, chiar daca a fost si un moment in.

Minunea de la Rimetea. Satul secuiesc transformat intr-unul dintre cele mai frumoase din Romania

Rimetea Torocko) este singurul sat din Romania distins cu premiul Europa Nostra al Comisiei Europene pentru conservarea patrimoniului cultural material.

Povestea Maria si Constance, cele mai cunoscute cofetarii din Bucuresti: Afacerea a inceput dintr-o necesitate

Gustul prajiturilor cofetariei Maria este cunoscut multor persoane, insa povestea din spatele unuia dintre cele mai populare branduri din acest domeniu nu a fost spusa prea des. Totul a inceput cand Maria Constantin, cofetar de meserie, a preluat, prin.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:29

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2553 seconds )