Libnet.ro
UNICEF

13:00

STUDIU De ce merg tinerii la scoala? Cei mai multi vor sa fie pregatiti pentru job

Adevărul Adevărul,
STUDIU De ce merg tinerii la scoala? Cei mai multi vor sa fie pregatiti pentru job

Tinerii nu mai considera ca scoala le ofera cunostintele si abilitatile necesare pe piata muncii, peste 40% spun ca inca mai citesc carti si doar unul din cinci a fost implicat in actiuni de voluntariat, conform raportului de cercetare YouBus. Tendinte in activitati, preferinte si consum. Primavara-Vara 2013, realizat de platforma Youth Monitor. continuă pe Adevărul

Judetele cu cei mai multi tineri intreprinzatori noi

Tinerii intreprinzatori au infiintat pana la finele lunii septembrie 10. 220 de firme SRL-D), din care mai functioneaza 10. 096, in conditiile in care 124 de societati au fost radiate, in judetul Cluj si in Bucuresti fiind cei mai multi debutanti in.

O minora din Iasi, violata si mutilata ca in Evul Mediu de mai multi barbati

Noi detalii infioratoare ies la iveala in cazul adolescentei din Iasi, violata si mutilata ca in Evul Mediu de mai multi barbati. Agresorii care au pacalit-o sa ii insoteasca, apoi au sechestrat-o si.

Cei mai fericiti dintre pamanteni

Un articol publicat in Forbes saptamana trecuta anunta ca Norvegia este tara cu cei mai fericiti oameni din lume, pentru al cincilea an la rand. Eu locuiesc aici de 4 ani. Nu am aflat inca unde se afla Romania in acest top, insa nu mi se pare foarte important. Iar asta deoarce nu topul in sine mi-a atras atentia, ci continutul articolului.

Topul tarilor cu cei mai inteligenti oameni: Pe primul loc se afla Statele Unite

Cei mai inteligenti oameni traiesc in Statele Unite, Japonia si Coreea de Sud, potrivit unui top intocmit de publicatia americana Business Insider. Clasamentul, care nu ia in calcul China, se bazeaza pe.

Cine sunt cei mai varstnici milionari din Romania si cum si-au cladit acestia averi de zeci de milioane de euro

Cei mai in varsta milionari din Romania sunt, potrivit clasamentului Forbes 500 Miliardari, timisoreanul Josef Goschy, descendent al unei familii franceze din Strasbourg, si prahoveanul Mircea Laba, care a investit totul intr-un business pe care se pregateste sa-l predea succesorilor. Ambii au 82 de ani si au ajuns sa detina averi de zeci de milioane de euro.

Sindicalistii din educatie ies in strada pentru a cere mai multi bani

Peste 1. 000 de membri ai Federatiei Sindicatelor din Educatie Spiru Haret vor picheta, luni, sediul Parlamentului, pentru a determina senatorii si deputatii sa aloce sase la suta din PIB pentru invatamant,.

Romanii, din ce in ce mai bolnavi. Accidentele vascular-cerebrale ucid de patru ori mai multi romani decat media din vestul Europei

Romania ocupa locul al treilea in Europa, la incidenta bolilor cerebro-vasculare. Accidentele vascular-cerebrale omoara de patru ori mai multi romani decat media din vestul Europei. Potrivit statisticilor.

Aici e de muncit! Ce angajati se cauta in tarile cu cei mai putini someri din Europa

Sase tari din Uniunea Europeana au rata somajului mai mica decat cea a Romaniei 7,5%), potrivit celor mai recente date Eurostat , iar angajatorii din Danemarca, Cehia, Malta, Luxemburg, Germania si Austria sunt cu ochii pe angajatii romani. Iata ce.

Unul dintre CEI MAI BOGATI OAMENI DIN LUME vrea sa reduca inegalitatile din SUA

Unul dintre directorii de investitii ai fondului Pimco si fondator al acestuia, Bill Gross, s-a declarat dispus sa plateasca impozite mai mari pentru reducerea inegalitatilor din Statele Unite, alaturandu-se.

Burse de excelenta pentru cei mai merituosi studenti de la UCB

Senatul Universitatii Constantin Brancusi din Targu-Jiu va acorda, ca in fiecare an, bursa de excelenta celor mai merituosi studenti ai universitatii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )