Libnet.ro
UNICEF

01:05

Studiu: tigara electronica poate fi de 15 ori mai toxica decat tigaretele clasice

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Studiu: tigara electronica poate fi de 15 ori mai toxica decat tigaretele clasice

Vaporii care contin nicotina produsi de tigarile electronice pot duce la formarea formaldehidei, o substanta cancerigena care face ca aceste dispozitive sa fie de cinci pana la cincisprezece ori mai toxice decat tigarile clasice, potrivit unui studiu. continuă pe Wall-Street Ro

Tigara electronica poate fi de 5-15 ori mai cancerigena decat tutunul

Vaporii cu nicotina din tigarile electronice pot forma formaldehida, substanta care face acest tip de tigara de 5-15 ori mai cancerigena decat tutunul, se arata intr-un studiu american aparut miercuri si.

Piata de birouri din Romania, de 20 de ori mai ieftina decat Hong Kong

Piata de birouri din Romania este de peste 20 de ori mai ieftina decat Hong Kong, cea mai scumpa din lume, si la jumatatea celei din Varsovia, in conditiile in care in Bucuresti cu 100 de milioane de dolari pot fi cumparati 32. 000 de metri patrati de.

Vanzarile de carti tiparite vor fi de 5 ori mai mari decat cele de eBook-uri

Vanzarile de carti tiparite vor fi de cinci ori mai mari decat vanzarile de eBook-uri in 2015, in timp ce peste 60% dintr-un miliard de dispozitive wireless existente la nivel global vor fi achizitionate, platite si utilizate de catre companii, releva concluziile remise azi redactiei a celei de-a 14-a editii a raportului Previziuni in Tehnologie, Media si Telecomunicatii TMT Predictions) elaborat de Deloitte Touche Tohmatsu Limited Deloitte Global).

Cerere slaba: Hotii de masini au sustras de doua ori mai putine autoturisme premium in 2014

Hotii de masini au sustras anul trecut de doua ori mai putine autoturisme premium, 117 unitati fata de 255 unitati in 2013 si nu au mai furat niciun exemplar de lux, potrivit Inspectoratului General al Politiei Romane IGPR ). In total, au fost.

Un roman mananca un kilogram de ciuperci pe an, de patru ori mai putin fata de media Uniunii Europene

Consumul de ciuperci in Romania este estimat la un kilogram pe cap de locuitor, in scadere cu 10% in ultimul an si de patru ori mai putin fata de media in Uniunea Europeana.

Cum arata acum aceasta tanara dupa ce si-a pus in buze de DOUA ori mai mult botox decat i-a recomandat medicul

Din dorinta de a avea buze senzuale, asemenea Angelinei Jolie, tinerele apeleaza la ajutorul medicilor esteticieni, iar botoxul este aliatul lor in realizarea imaginii complete. insa atunci cand nu mai stiu unde .

Iesirile de capital din Rusia, volum de 2,5 ori mai mare

Iesirile nete de capital din Rusia, provocate de criza ucrainenana si deprecierea rublei, au crescut anul trecut de 2,5 ori, la 151 miliarde de dolari, potrivit datelor Bancii Rusiei, care spera la o revenire la calm in 2015, transmite AFP.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )