Libnet.ro
UNICEF

01:06

Studiul care rastoarna tot. Unde si cum ne putem imbolnavi cel mai usor de coronavirus. Detalii de ultima ora

Antena3 Antena3,
Studiul care rastoarna tot. Unde si cum ne putem imbolnavi cel mai usor de coronavirus. Detalii de ultima ora

Un nou studiu realizat de cercetatorii straini vine cu rezultat neasteptat. Se pare ca riscam mai mult sa ne imbolnavim de coronavirus acasa, de la ceilalti membrii ai familiei, decat in afara casei in care locuim. continuă pe Antena3

Documentele care rastoarna cazul Caracal! Informatii senzationale despre Gheorghe Dinca

Antena 3 a facut publice documentele care rastoarna tot ce se stia pana acum despre cazul Caracal. Informatii senzationale despre declaratiile lui Gheorghe Dinca in fata anchetatorilor si despre modul in care au fost prelevate si facute testele ADN care au dus la incarcerarea suspectului in cazul celor 2 crime.

Cat de cald va fi in urmatorii ani. Studiul care da peste cap toate perceptiile: oamenii vor suferi

Oamenii de stiinta au ajuns la concluzia ca verile ar putea deveni un adevarat pericol pentru oameni, din cauza temperaturilor aflate in continua crestere. Caldura va lovi puternic pamantul, in viitorul destul de apropiat, asa ca oamenii vor fi nevoiti sa faca fata unui stres termic foarte ridicat. Oamenii vor muri pe capete din cauza .

Cate cazuri noi de infectare sunt, de fapt, in Romania. Nelu Tataru, reactia care schimba tot

Intr-un comunicat dat astazi publcitatii de Grupul de Comnicare Strategica se anuntau 994 de noi cazuri de pacienti depistati pozitiv la testele pentru noul coronavirus. La intlnirea cu presa, in schimb, ministrul Nelu Tataru nu a confirmat si nici infirmat aceasta informatie, ceea ce pune sub semnul intrebarii raportul GCS. Cate cazuri noi de infectare .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )