Libnet.ro
UNICEF

10:30

SUA: Un baietel de trei ani, transformat in supererou de tatal sau (VIDEO)

B1 B1,
SUA: Un baietel de trei ani, transformat in supererou de tatal sau (VIDEO)

Un baietel de trei ani din Statele Unite a fost transformat in supererou de catre tatal sau. Magia a fost posibila datorita unor efecte speciale extrem de realiste, cu ajutorul carora parintele inventiv. continuă pe B1

Curs valutar 17 iunie. Leul, la cel mai scazut nivel din ultimii trei ani si jumatate

Cursul valutar valabil pentru vineri, 17 iunie, indica faptul ca moneda nationala a ajuns la cel mai scazut nivel in comparatie cu euro din ultimii trei ani si jumatate .

Iulian Badescu, fostul primar al Ploiestiului, condamnat la trei ani inchisoare cu executare, in prima instanta

Iulian Badescu, fostul primar al Ploiestiului,a fost condamnat joi de inalta Curte de Casatie si Justitie la trei ani inchisoare cu executare pentru fapte de coruptie. Decizia nu este definitiv.

Fostul primar al Ploiestiului condamnat la trei ani de inchisoare pentru finantarea ilegala a clubului Petrolul

Fostul primar al Ploiestiului Iulian Badescu a fost condamnat joi de inalta Curte de Casatie si Justitie la trei ani inchisoare cu executare, intr-un dosar in care este acuzat de savarsirea unor fapte de coruptie, atat in timpul mandatului de la primarie, cat si in perioada in care acesta a fost senator, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare.

Dumitru Dragomir si Mircea Sandu, condamnati la cate trei ani de inchisoare cu suspendare in dosarul dezafilierii echipei Universitatea Craiova: Decizia nu este definitiva

Dumitru Dragomir si Mircea Sandu au primit luni cate trei ani de inchisoare cu suspendare in dosarul dezafilierii echipei Universitatea Craiova, informeaza B1 TV. Decizia instantei nu este.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2432 seconds )