Libnet.ro
UNICEF

18:00

SUA cer Rusiei sa reia negocierile cu Ucraina privind pretul gazelor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SUA cer Rusiei sa reia negocierile cu Ucraina privind pretul gazelor

Statele Unite au cerut luni Rusiei sa reia discutiile cu Ucraina privind pretul pentru gazele rusesti furnizate Kievului, apreciind ca Uniunea Europeana prezentat un compromis corect si rezonabil, relateaza AFP si Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Statele Unite cer Rusiei sa reia negocierile cu Ucraina pe tema gazelor

Statele Unite indeamna Rusia sa reia negocierile cu Ucraina pe tema gazelor, in contextul in care Moscova a sistat luni livrarile de gaze, relateaza AFP.

Statele Unite cer Rusiei sa reia negocierile cu Ucraina pe tema livrarilor de gaz

Statele Unite indeamna Rusia sa reia negocierile cu Ucraina pe tema gazelor, in contextul in care Moscova a sistat luni livrarile de gaze, relateaza AFP, potrivit Mediafax.

SUA solicita Rusiei sa reia negocierile cu Ucraina pe tema gazelor

Statele Unite indeamna Rusia sa reia negocierile cu Ucraina pe tema gazelor, in contextul in care Moscova a sistat luni livrarile de gaze, informeaza AFP, potrivit Mediafax. Rusia a sistat luni livrarile de.

Statele Unite cer Rusiei sa reia negocierile cu Ucraina pe tema livrarilor de gaz

Statele Unite indeamna Rusia sa reia negocierile cu Ucraina pe tema gazelor

Statele Unite indeamna Rusia sa reia negocierile cu Ucraina pe tema gazelor, in contextul in care Moscova a sistat luni livrarile de gaze, relateaza AFP. Rusia a sistat luni livrarile de gaze catre Ucraina,.

SUA cer Serbiei sa se ralieze partenerilor europeni, pe fondul crizei din Ucraina

Statele Unite cer Serbiei sa se ralieze clar partenerilor europeni in contextul crizei din Ucraina, conform unei scrisori trimise premierului sarb Aleksandr Vucici inainte de vizita la Belgrad a ministrului rus de.

Ministrul ucrainean al energiei: Rusia si-a dat in prealabil acordul pentru relansarea negocierilor cu Ucraina privind gazul

Ministrul ucrainean al energiei, Iuri Prodan, a anuntat ca Rusia si-a dat in prealabil acordul pentru relansarea negocierilor privind gazul cu Ucraina sambata la Kiev, relateaza AFP. Speram ca.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )