Libnet.ro
UNICEF

18:30

SUA solicita Rusiei sa reia negocierile cu Ucraina pe tema gazelor

Antena3 Antena3,
SUA solicita Rusiei sa reia negocierile cu Ucraina pe tema gazelor

Statele Unite indeamna Rusia sa reia negocierile cu Ucraina pe tema gazelor, in contextul in care Moscova a sistat luni livrarile de gaze, informeaza AFP, potrivit Mediafax. Rusia a sistat luni livrarile de. continuă pe Antena3

Statele Unite cer Rusiei sa reia negocierile cu Ucraina pe tema gazelor

Statele Unite indeamna Rusia sa reia negocierile cu Ucraina pe tema gazelor, in contextul in care Moscova a sistat luni livrarile de gaze, relateaza AFP.

Statele Unite cer Rusiei sa reia negocierile cu Ucraina pe tema livrarilor de gaz

Statele Unite indeamna Rusia sa reia negocierile cu Ucraina pe tema gazelor, in contextul in care Moscova a sistat luni livrarile de gaze, relateaza AFP, potrivit Mediafax.

Statele Unite indeamna Rusia sa reia negocierile cu Ucraina pe tema gazelor

Statele Unite indeamna Rusia sa reia negocierile cu Ucraina pe tema gazelor, in contextul in care Moscova a sistat luni livrarile de gaze, relateaza AFP. Rusia a sistat luni livrarile de gaze catre Ucraina,.

SUA cer Rusiei sa reia negocierile cu Ucraina privind pretul gazelor

Statele Unite au cerut luni Rusiei sa reia discutiile cu Ucraina privind pretul pentru gazele rusesti furnizate Kievului, apreciind ca Uniunea Europeana prezentat un compromis corect si rezonabil, relateaza AFP si Reuters.

Statele Unite cer Rusiei sa reia negocierile cu Ucraina pe tema livrarilor de gaz

Nicolescu: O problema in alimentarea cu gaze a populatiei din Romania e exclusa. Speram sa se solutioneze rapid disputa dintre Rusia si Ucrainape tema gazelor

Populatia Romaniei nu va fi afectata de sistarea livrarilor de gaze rusesti spre Ucraina, intrucat exista suficiente gaze inmagazinate in depozitele subterane, iar productia depaseste consumul, a declarat intr-un comunicat Razvan Nicolescu, ministrul delegat pentru Energie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )