Libnet.ro
UNICEF

08:00

SUA: Chuck Hagel demisioneaza din functia de secretar al Apararii

B1 B1,
SUA: Chuck Hagel demisioneaza din functia de secretar al Apararii

Secretarul american al Apararii Chuck Hagel demisioneaza luni, informeaza The New York Times online. Aceasta este prima victima din cadrul Executivului a colapsului majoritatii democrate, apropiate. continuă pe B1

SUA: Chuck Hagel demisioneaza din functia de secretar al Apararii (VIDEO)

Secretarul american al Apararii Chuck Hagel demisioneaza luni, informeaza The New York Times online. Aceasta este prima victima din cadrul Executivului a colapsului majoritatii democrate, apropiate.

Chuck Hagel demisioneaza din functia de secretar al Apararii

Secretarul american al Apararii Chuck Hagel demisioneaza luni, prima victima din cadrul Executivului a colapsului majoritatii democrate, apropiate presedintelui, in Senat, dar si din echipa pentru Securitate Nationala, relateaza The New York Times online.

Chuck Hagel a demisionat din functia de secretar al Apararii

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, a anuntat astazi ca secretarul Apararii, Chuck Hagel, a decis sa demisioneze, informeaza CNN.

Chuck Hagel, prima victima din Senat: republicanul demisioneaza din functia de secretar al Apararii

Secretarul american al Apararii Chuck Hagel demisioneaza luni, in urma colapsului majoritatii democrate, apropiate presedintelui, din cadrul Executivului, relateaza The New York Times online.

UPDATE Secretarul american al Apararii, Chuck Hagel, a demisionat, din cauza divergentelor legate de strategia impotriva Statului Islamic

Presedintele american Barack Obama a anuntat luni ca se desparte de secretarul Apararii, Chuck Hagel, pe fondul divergentelor legate de lupta impotriva Statului Islamic SI) in Irak si in Siria, scrie AFP.

Secretarul american al Apararii, Chuck Hagel, a transmis condoleante familiilor militarilor romani morti in accidentul de elicopter

Secretarul american al Apararii Chuck Hagel a transmis un mesaj de condoleante pentru familiile celor opt militari romani morti in accidentul de elicopter din Sibiu, in timp ce se indreptau spre un exercitiu.

Secretarul american al Apararii, Chuck Hagel, a transmis condoleante famililor celor 8 militari implicati in accidentul de elicopter

Secretarul american al Apararii, Chuck Hagel, a transmis intr-un comunicat condoleante famililor militarilor decedati in urma prabusirii elicopterului MapN in judetul Sibiu. Reamintim ca opt militari si-au pierdut viata si alti doi au fost raniti in urma prabusirii elicopterului militar IAR-330 PUMA, vineri, pe raza localitatii sibiene Malancrav. Potrivit MApN, accidentul s-a produs la ora 10:40, iar elicopterul, de la Baza 71 Aeriana de la Campia Turzii, se afla in misiune, urmand sa participe la un exercitiu in Poligonul Cincu.

Barack Obama a anuntat demisia sefului Pentagonului, Chuck Hagel

Secretarul american al Apararii, Chuck Hagel, va demisiona in cursul zilei de luni, pe fondul incercarilor administratiei Obama de a-si schimba strategia in lupta impotriva gruparii teroriste Statul Islamic.

Traian Basescu a semnat cererea de eliberare din functia de sef al DIICOT a Alinei Bica

Presedintele Traian Basescu a semnat, luni, cererea de eliberare din functia de sef al DIICOT a Alinei Bica. Solicitarea Alinei Bica de eliberare din functia de procuror-sef al DIICOT a fost transmisa de.

UPDATE. FOTO+VIDEO. Un elicopter cu 10 militari s-a prabusit intr-o padure din Sibiu. Chuck Hagel a transmis condoleante familiilor victimelor

Un elicopter militar s-a prabusit, vineri dimineata, intr-o zona impadurita din judetul Sibiu, primele date indicand ca aparatul de zbor ar fi luat foc in aer, informeaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )