Libnet.ro
UNICEF

10:30

SUA confirma ca Rusia a bombardat un spital in Siria

Antena3 Antena3,
SUA confirma ca Rusia a bombardat un spital in Siria

Statele Unite au confirmat joi ca raidurile recente ale aviatiei ruse in Siria au provocat daune colaterale lovind un spital, asa cum au afirmat mai multe ONG-uri in ciuda dezmintirilor Moscovei, relateaza. continuă pe Antena3

SUA confirma ca avioanele RUSIEI au bombardat un SPITAL din Siria

Statele Unite confirma informatiile lansate de cateva organizatii neguvernamentale, conform carora avioanele Rusiei au bombardat un spital din Siria.

Statele Unite seamana panica: Rusia ar putea avea in plan sa taie cablurile de Internet

Prezenta agresiva a submarinelor rusesti si a navelor spion in apropierea cablurilor subacvative care faciliteaza majoritatea comunicatiilor globale de Internet a creat panica printre oficialii americani, care sunt ingrijorati ca Rusia ar.

Statele Unite avertizeaza Marea Britanie: Daca parasiti UE veti avea dificultati in comertul cu SUA

Inaltul Reprezentant pentru Comert al Statelor Unite, Michael Froman, a declarat ca Marea Britanie s-ar putea confrunta cu aceleasi taxe vamale ca Brazilia, India sau China in situatia in care paraseste Uniunea Europeana.

Armata TURCIEI a atacat pozitii ale kurzilor sustinuti de Statele Unite

Armata turca a atacat pozitii ale militiilor kurde sustinute de SUA, in nordul Siriei, pentru a opri avansarea acestora spre frontiera, anunta premierul turc, Ahmet Davutoglu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )