Libnet.ro
UNICEF

07:00

SUA. Curtea Suprema de Justitie a limitat atributiile lui Obama de a face numiri in functii federale

România Liberă România Liberă,
SUA. Curtea Suprema de Justitie a limitat atributiile lui Obama de a face numiri in functii federale

Atributiile constitutionale ale presedintelui Barack Obama de a numi prin ordonante membri ai Administratiei federale au fost limitate, joi, de Curtea Suprema de Justitie din Statele Unite. intr-o decizie asteptata de cinci luni, cei noua judecatori ai instantei supreme, numiti ei insisi in functii pe viata de catre presedinte, au invalidat trei numiri efectuate de Barack Obama in ianuarie 2012 la Oficiul National al Muncii. continuă pe România Liberă

Instanta suprema din SUA limiteaza atributiile lui Obama de a face numiri in functii federale

Curtea Suprema de Justitie din Statele Unite a limitat joi atributiile constitutionale ale presedintelui Barack Obama de a numi prin ordonante membri ai Administratiei federale. intr-o decizie asteptata de.

Verificarea fara mandat a telefoanelor mobile, declarata neconstititionala de catre Curtea Suprema a SUA

Verificarea telefoanelor mobile de catre politisti este in general neconstitutionala, in lipsa unui mandat in acest sens emis de justitie, in cadrul unei arestari neprevazute, a stabilit Curtea Suprema.

Curtea Suprema a SUA declara neconstitutionala verificarea fara mandat a telefoanelor mobile

Curtea Suprema americana a stabilit miercuri ca verificarea telefoanelor mobile de catre politisti este in general neconstitutionala, in lipsa unui mandat in acest sens emis de justitie, in cadrul unei arestari neprevazute, deoarece afecteaza in mod excesiv viata privata.

Curtea Suprema a SUA declara neconstitutionala verificarea fara mandat a telefoanelor mobile

Curtea Suprema americana a stabilit miercuri ca verificarea telefoanelor mobile de catre politisti este in general neconstitutionala, in lipsa unui mandat in acest sens emis de justitie, in cadrul unei arestari neprevazute, deoarece afecteaza in mod excesiv viata privata, relateaza AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )