Libnet.ro
UNICEF

05:30

SUA inaspreste masurile de securitate dupa atentatele din Paris

România Liberă România Liberă,
SUA inaspreste masurile de securitate dupa atentatele din Paris

SUA va inaspri masurile de securitate dupa atentatele din Paris, a anuntat secretarul american pentru Securitate Interna. continuă pe România Liberă

SUA consolideaza masurile de securitate dupa atentatele de la Paris

Secretarul american pentru Securitate Interna a anuntat luni o consolidare a masurilor de securitate si supraveghere pe aeroporturi si in apropierea cladirilor guvernamentale, dupa atentatele de la Paris.

UPDATE. Masuri EXTREME de securitate la marsul de duminica, din Paris

Autoritatile franceze au anuntat masuri extreme de securitate la marsul de duminica, din Paris, in memoria victimelor din Franta. Peste 5. 500 de politisti si militari vor fi mobilizati duminica la.

Masuri EXTREME de securitate la marsul de maine, din Paris

Autoritatile franceze au anuntat masuri EXTREME de securitate la marsul de duminica, din Paris, in memoria victimelor din Franta. Stire in curs de.

Andreea Balan, GAFA URIASA dupa atentatele de la Paris! Ce replica le da vedeta celor care o critica: Frustratii sa-si tina opiniile pentru ei

Andreea Balan se afla in vacanta si a facut o escala si la Paris. Imediat dupa atentatele sangeroase petrecute in.

Atacurile din Paris: Papa denunta formele deviante ale religiei

Papa Francisc a denuntat formele deviante ale religiei, care se afla la originea masacrului tragic din Paris, unde 17 persoane au fost ucise de jihadisti in trei atacuri diferite. Papa critica si fundamentalismul care il reduce pe Dumnezeu la rangul de pretext pur ideologic, relateaza AFP.

Cele patru victime de la magazinul evreiesc din Paris vor fi inmormantate in Israel

Cei patru evrei ucisi vineri de jihadistul Amedy Coulibaly in atacul de la magazinul evreiesc din Paris vor fi inmormantati marti dimineata in Israel, a anuntat duminica o sursa, preluata de MEDIAFAX. Cele.

FOTO - Imagini impresionante din Paris, Londra, Berlin, Viena, Bruxelles, Ankara JeSuisCharlie

Milioane de europeni au participat astazi la marsuri impotriva terorii, urii si violentei si pentru libertate si democratie. 'Marsul din Paris este de o amploare fara precedent si este imposibil sa numeri manifestantii', a declarat ministrul francez de Interne, Bernard Cazeneuve, scrie Liberation.

Teroristul de la magazinul evreiesc din Paris si-a detaliat actiunile intr-o inregistrare video

Amedy Coulibaly, autorul atacurilor de la Montrouge si de la magazinul evreiesc din Paris, ucis vineri de fortele franceze, si-a detaliat actiunile si si-a revendicat apartenenta la gruparea Stat Islamic intr-o inregistrare video de sapte minute, care a fost difuzata duminica pe Internet.

VIDEO Un barbat prezentat drept Amedy Coulibaly revendica, intr-o inregistrare video, unul dintre atacurile din Paris, in numele Statului Islamic

O inregistrare video in care apare un barbat prezentat drept Amedy Coulibaly revendicand unul dintre atacurile din Paris si jurand credinta gruparii teroriste Statul Islamic a fost postata online duminica, informeaza presa internationala.

Teroristul de la supermarketul din Paris isi anuntase atacul intr-o inregistrare video

O inregistrare video cu autorul atacului terorist de vineri, de la supermarketul din Paris, a aparut astazi pe internet. in imagini, Amedy Coulibaly isi declara apartenenta la gruparea Statul Islamic. inregistra.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )