Libnet.ro
UNICEF

11:00

SUA. Mii de programari pentru vaccinare impotriva COVID-19, anulate din cauza unor probleme de distributie

Adevărul Adevărul,
SUA. Mii de programari pentru vaccinare impotriva COVID-19, anulate din cauza unor probleme de distributie

Centre sanitare de pe intreg teritoriul Statelor Unite s-au vazut nevoite sa anuleze mii de programari pentru vaccinare anti-COVID-19 pe fondul unei penuriei de doze cauzata de unele probleme de distributie la nivel federal. continuă pe Adevărul

SUA: Mii de programari pentru vaccinare, anulate din cauza lipsei dozelor (presa)

Centre sanitare de pe intreg teritoriul SUA s-au vazut nevoite sa inceapa sa anuleze mii de programari pentru vaccinare anti-Covid-19 pe fondul penuriei de doze, lucru care ingrijoreaza si nedumereste oficialitatile sanitare.

Noi intreruperi in functionarea platformei de programari pentru vaccinare. Explicatiile STS

Platforma de programari pentru vaccinarea impotriva COVID-19 a persoanelor incluse in etapa a doua nu poate fi accesata, in anumite intervale. Reprezentantii Serviciului de Telecomunicatii Speciale au explicat pentru HotNews. ro ca in cursul noptii a fost updatata aplicatia, fiind introdusa posibilitatea de a se face programari si in luna martie, iar acum inca se fac optimizari.

Noi intreruperi in functionarea platformei de programari pentru vaccinare. Cum se scuza de aceasta data autoritatile

Romanii care au dorit sa acceseze platforma pusa la dispozitiepentru a se programa in vederea vaccinarii impotriva COVID-19 au intampinat noi probleme. Aceastanu poate fi accesata, in anumite.

Platforma de programari pentru vaccinarea anti-COVID va fi modificata pentru prioritizarea varstnicilor si a persoanelor vulnerabile Modificari pentru angajatori

Varstnicii si persoanele vulnerabile vor avea prioritate la vaccinare, potrivit hotararii adoptate de guvern care aduce modificari strategiei de vaccinare. Astfel, ar urma sa fie modificata platforma de programari pentru prioritizarea varstnicilor si a persoanelor vulnerabile, astfel incat pe parcursul unei zile 25% dintre programari sa fie destinate persoanelor din domeniile esentiale si 75% persoanelor vulnerabile, a anuntat joi Comitetul de coordonare a vaccinarii.

Egiptul a inceput campania de vaccinare impotriva COVID-19

Egiptul a inceput duminica mult asteptata campanie de vaccinare impotriva noului coronavirus, in conditiile in care cea mai populata tara din lumea araba continua sa inregistreze cifre record de infectari si decese asociate COVID-19, relateaza dpa si Agerpres.

Peste 491.300 de persoane s-au programat pana joi la ora 10.00 pentru vaccinarea impotriva COVID, in etapa a doua a campaniei

Peste 491. 300 de persoane s-au programat pentru vaccinarea impotriva COVID din 15 ianuarie, cand a inceput etapa a doua a campaniei de vaccinare, si pana joi la ora 10. 00, potrivit datelor transmise HotNews. ro de catre Comitetul de coordonare a vaccinarii. Reamintim ca in aceasta etapa intra persoanele cu varsta peste 65 de ani, cele cu afectiuni cronice si angajatii din domenii de activitate considerate esentiale.

La pasul anterior pe platforma pentru vaccinare

Cetatenii Romaniei au o vina colectiva: anume aceea de a fi dorit sa se programeze pentru vaccinare cu totii, si in acelasi timp. Pentru aceasta eroare colectiva de strategie exista un leac sigur: platforma nationala de programare pentru vaccinare!.

Sportivii din loturile olimpice se pregatesc pentru... vaccinare

Sportivii de performanta se pregatesc pentru competitii, iar acum si pentru vaccinare. Ministerul Tineretului si Sportului a anuntat ca sportivii din loturile olimpice si membrii staff-urilor tehnice vor fi vaccinati anti-COVID-19 in etapa a doua a campaniei nationale, care include populatia cu grad de risc si lucratorii care desfasoara activitati in domenii esentiale.

Rapelul pentru vaccinul impotriva COVID-19 poate fi intarziat pana la 42 de zile dupa administrarea primei doze - Comitetul de coordonare a activitatilor privind vaccinarea

Rapelul pentru vaccinul impotriva COVID-19 poate fi programat in intervalul de 21-28 de zile dupa administrarea primei doze, conform prospectului vaccinurilor produse de Pfizer-BioNTech si Moderna, dar poate fi intarziat si pana la 42 de zile, potrivit studiilor, fara afectarea eficacitatii, a anuntat vineri Comitetul national de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva COVID-19. Precizarile vin dupa ce multi romani care se programeaza la vaccin nu gasesc loc pentru rapel in termen de 21-28 de zile, asa cum recomanda prospectul vaccinului, in conditiile in care cantitatile de vaccin livrate in Romania nu sunt constante, iar saptamana aceasta s-au inregistrat intarzieri.

Peste 740.000 de persoane s-au programat pana vineri dimineata, in etapa a doua a campaniei de vaccinare anti-Covid

294 de persoane s-au programat pentru vaccinarea impotriva Covid-19 din 15 ianuarie, cand a inceput etapa a doua a campaniei de imunizare, si pana vineri la ora 09:00, potrivit datelor transmise HotNews. ro de catre Comitetul de coordonare a vaccinarii. Reamintim ca in aceasta etapa intra persoanele cu varsta peste 65 de ani, cele cu afectiuni cronice si angajatii din domenii de activitate considerate esentiale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )