Libnet.ro
UNICEF

13:30

SUA: Militarii rusi au atacat, in mai multe randuri, din Rusia, pozitii din estul Ucrainei

B1 B1,
SUA: Militarii rusi au atacat, in mai multe randuri, din Rusia, pozitii din estul Ucrainei

Statele Unite sustin ca au dovezi care confirma ca militari rusi au lansat obuze de artilerie, de pe teritoriul rus, spre pozitii militare ale armatei ucrainene, in estul Ucrainei. Afirmatia a fost facuta de. continuă pe B1

Comitetul International al Crucii Rosii a anuntat o suspendare temporara a confruntarilor in mai multe zone din Fasia Gaza

Comitetul International al Crucii Rosii CICR) a anuntat miercuri intrarea in vigoare a unei suspendari temporare a confruntarilor in mai multe zone devastate din Fasia Gaza, cu scopul de a permite trecerea unor.

Revin ploile. Atentionarea meteorologica de vreme rea pentru mai multe zone din tara

Din dimineata zilei de marti, 22 iulie, pana in seara zilei de miercuri, 23 iulie, vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferica accentuata, la inceput in Banat si Crisana, apoi in Oltenia,.

Cod portocaliu de inundatii in mai multe judete pana joi la pranz

Hidrologii au transmis miercuri o avertizare de cod portocaliu de inundatii, dar si una de cod galben, valabile pe raurile din mai multe judete din tara, pana joi la ora 13.

Un barbat din Timisoara a fost retinut dupa ce a tras mai multe focuri de arma asupra unei masini cu pasageri

Un barbat in varsta de 38 ani din Timisoara a fost retinut de politisti dupa ce, marti seara, a tras mai multe focuri de arma asupra unei masini in care se aflau trei persoane, transmite Mediafax. Potrivit.

Mai multe trenuri au intarzieri din cauza unei defectiuni la un macaz din statia Ciolpani

Mai multe trenuri au intarzieri intre 20 si 50 de minute din cauza unei defectiuni la un macaz din statia Ciolpani, judetul Ilfov. Timp de doua ore, circulatia feroviara s-a desfasurat pe o singura linie din cele patru din zona.

La sase ani, un indian a fost declarat cel mai flexibil copil din lume. Vezi ce poate face

La sase ani, un indian a fost declarat cel mai flexibil copil din lume. Cu role in picioare, baiatul poate trece pe sub masini cu o lejeritate care socheaza. E drept, in cazul lui, ajutorul dat de natura nu a.

REVISTA PRESEI: Cea mai rentabila investitie din Romania

Adevarul scrie un articol despre viata privata a lui Vladimir Putin. Gandul arata ce s-a taiat la montaj in filmul de impartire a microbuzelor pentru elevi de catre premierul Ponta. Ziarul financiar arata care este cea mai rentabila investitie din Romania. Evenimentul Zilei arata cati bani a recuperat statul de la cei condamnati in Dosarul Transferurilor. Wall-Street arata ca desi vamuirea centralizata este un lucru bun in teorie, in practica produce haos. Ziare. com scrie despre sansele lui Dacian Ciolols de a ramane comisar european. Capital explica cine va achita nota de plata pentru disputa pe tema CAS. Prosport publica un interviu exclusiv cu Valerii Moraru.

ArcelorMittal, interesat sa cumpere cea mai mare otelarie din Europa

ArcelorMittal, cel mai mare producator de otel din lume, este unul din cele patru-cinci grupuri interesate sa cumpere cea mai mare otelarie din Europa dupa capacitate), Ilva, anunta ministrul italian al Industriei, Federica Guidi.

TOP cei mai sexy barbati din 2014

Actorul american Zac Efron se afla pe primul loc in topul celor mai sexy barbati din anul 2014, in urma unui sondaj efectuat de revista Heat.

ArcelorMittal ar putea achizitiona Ilva, cea mai mare otelarie din Europa

ArcelorMittal, cel mai mare producator de otel din lume, este unul din cele patru sau cinci grupuri interesate de achizitionarea celei mai mari otelarii din Europa, Ilva, a anuntat, luni, ministrul italian al Industriei, Federica Guidi, transmite Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2688 seconds )