Libnet.ro
UNICEF

01:05

SUA: Patru elevi, raniti intr-un atac armat comis la un liceu Oregon. Atacatorul, cautat de autoritati

B1 B1,
SUA: Patru elevi, raniti intr-un atac armat comis la un liceu Oregon. Atacatorul, cautat de autoritati

Un barbat a deschis focul, vineri seara, in curtea unui liceu din Portland, in statul american Oregon. Patru elevi cu varste cuprinse intre 16 si 19 ani au fost raniti in incident, fiind transportati la. continuă pe B1

SUA: Patru elevi, raniti intr-un atac armat comis la un liceu din Oregon

Un barbat a deschis focul, vineri seara, in curtea unui liceu din Portland, in statul american Oregon. Patru elevi cu varste cuprinse intre 16 si 19 ani au fost raniti in incident.

Atac armat la un liceu din SUA. Patru elevi au fost raniti, unul dintre ei fiind in stare critica

Un barbat a deschis focul, vineri seara, in curtea unui liceu din Portland, in statul american Oregon, ranind patru adolescenti, dintre care unul este in stare critica, relateaza CNN. Atacul.

Atac armat asupra ambasadei israeliene din Atena

Patru persoane, ramase neidentificate, au deschis focul asupra ambasadei israeliene din Grecia. Potrivit NBC News, care citeaza politia elena, atacul a avut loc in aceasta dimineata si a a fost purtat cu arme de.

Trei tineri au fost raniti intr-un accident provocat de un sofer baut, in varsta de 18 ani

Trei tineri au fost raniti in urma unui accident petrecut, sambata, pe o strada din municipiul Bacau, dupa ce masina in care se aflau, condusa de un sofer baut in varsta de 18 ani, s-a izbit violent de un stalp de iluminat public din cauza vitezei excesive cu care circula conducatorul auto, informeaza Mediafax.

Femeie si copil raniti intr-o explozie

Un copil de zece ani si o femeie au fost raniti, sambata dimineata, in urma unei explozii care a distrus aproape in intregime un apartament de la ultimul etaj al unui bloc din Targu Mures, ranitii fiind preluati de echipajele medicale, alaturi de doi vecini, care au suferit atacuri de panica.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )