Libnet.ro
UNICEF

11:00

SUA promit 47 de milioane de dolari civililor din Gaza

România Liberă România Liberă,
SUA promit 47 de milioane de dolari civililor din Gaza

Civilii din Fasia Gaza ar urma sa primeasca un ajutor in valoare de 57 de milioane de dolari din partea SUA pentru a-i ajuta sa depaseasca daunele cauzate de conflictul dintre Israel si miscarea Hamas, a anuntat secretarul de stat american, John Kerry. continuă pe România Liberă

Hollande: Trebuie facut totul pentru a pune capat suferintelor populatiei din Gaza

Presedintele francez Francois Hollande a declarat luni ca trebuie facut totul pentru a pune capat imediat suferintei populatiei civile din Gaza, la finalul unei convorbiri telefonice cu secretarul general al.

Consiliul de Securitate al ONU este ingrijorat de numarul victimelor din Gaza si cere incetarea focului

Consiliul de Securitate al ONU s-a declarat foarte ingrijorat de numarul tot mai mare de victime in conflictul din Gaza si a facut din nou apel pentru ca ostilitatile si inceteze imediat, informeaza AFP,.

SUA cer Israelului sa protejeze civilii din Fasia Gaza

SUA cer Israelului sa protejeze civilii din Fasia Gaza in timpul operatiunilor militare desfasurate in regiune dupa ce peste 570 de persoane, dintre acre majoritatea civili, si-au pierdut viata in timpul ofensivei declansate acum doua saptamani.

Apple cere furnizorilor sa produca 70-80 de milioane de exemplare din noul iPhone

Apple a cerut furnizorilor sa produca intre 70 si 80 de milioane de exemplare din cea mai noua versiune a smartphone-ului iPhone iPhone 6) pana la finele acestui an, cea mai mare productie initiala a iPhone, informaza Wall Street Journal, citand surse apropiate, transmite Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )