Libnet.ro
UNICEF

19:00

Subiectiv. Catalin Predoiu ar putea fi audiat la DNA

Antena3 Antena3,
Subiectiv. Catalin Predoiu ar putea fi audiat la DNA

Catalin Predoiu ar fi fost citat de procurorii DNA pentru a fi audiat in dosarul Alinei Bica, cel legat de afacerile de la ANRP. Prim-vicepresedintele PDL ar urma sa se prezinte in calitate de martor saptamana. continuă pe Antena3

Catalin Predoiu il acuza pe Ponta ca a distrus relatia speciala a Romaniei cu Comisia Europeana

Catalin Predoiu, prim-vicepresedintele PNL, a declarat, joi, ca premierul Victor Ponta, impreuna cu ministrii sai, au reusit sa rupa definitiv relatia speciala pe care tara noastra o avea cu oficialii Comisiei Europene .

Catalin Predoiu: Ponta si ministrii sai au reusit sa rupa definitiv relatia speciala cu Comisia Europeana

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a declarat, joi, ca premierul Victor Ponta, impreuna cu ministrii sai, au reusit sa rupa definitiv relatia speciala pe care tara noastra o avea cu oficialii.

Ponta nu a fost citat in dosarul Referendumului, dar spune ca se va prezenta ca martor

Victor Ponta nu a fost citat in dosarul Referendumului, in care este anchetat presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea. Premierul spune insa ca se va prezenta fara nicio problema ca martor in fat.

Vasile Turcu, audiat la DNA, in legatura cu transferul jucatorului Stefan Radu

Vasile Turcu, fost actionar al FC Dinamo, este audiat marti de procurorii anticoruptie, el declarand ca cel mai probabil a fost citat de procurori in legatura cu transferul jucatorului Stefan Radu la echipa de fotbal Lazio Roma.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )