Libnet.ro
UNICEF

01:05

Subiectiv. Iohannis vrea demisia lui Ponta

Antena3 Antena3,
Subiectiv. Iohannis vrea demisia lui Ponta

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, intr-un interviu la TVR, ca premierul Victor Ponta i-a spus ca se va gandi la demisie. Seful statului a mai declarat ca spera ca saptamana viitoare sa existe un. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis: Solicit DEMISIA lui Victor Ponta. Este o situatie imposibila pentru Romania

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, intr-o declaratie de presa, ca solicita demisia premierului Victor Ponta, dupa ce acesta a fost pus sub urmarire penala de procurorii DNA. Astazi, DNA a comunicat.

Iohannis cere demisia premierului Victor Ponta: ,,I-am comunicat

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, vineri, ca, in conditiile in care DNA a comunicat ca premierul Victor Ponta este invinuit de fapte penale, i-a solicitat demisia acestuia, el spunand ca, in opinia sa, este o situatie imposibila.

Klaus Iohannis: Solicit demisia premierului. Este o situatie imposibila pentru Romania ca primul ministru sa fie invinuit de fapte penale (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis i-a cerut vineri demisia premierului Victor Ponta, dupa ce acesta a fost chemat la DNA pentru a i se comunica ca este suspect in dosarul lui Dan Sova. Astazi DNA a comunicat.

Cateva sute de persoane protesteaza in fata Guvernului, cerand demisia lui Ponta

Cateva sute de persoane protesteaza, in aceasta seara, in fata Guvernului, cerand demisia premierului Victor Ponta, urmarit penal de DNA pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala in forma continuata si spalarea banilor, potrivit surselor din presa.

Gorghiu ii cere demisia lui Ponta din fruntea Guvernului: Premierul nu va avea nicio ezitare sa sacrifice Romania pentru interesele proprii, chiar si cu pretul declansarii unui razboi intre puterile independente ale statului

Copresedintele PNL Alina Gorghiu ii cere demisia premierului Victor Ponta, despre care spune ca il crede capabil sa sacrifice Romania pentru propriile interese, chiar daca asta inseamna declansarea unui razboi.

Protest in fata Guvernului. Oamenii cer demisia premierului Ponta

Miting de protest in fata Guvernului. Aproximativ 200 de persoane s-au strans pentru a cere demisia premierului PontaAproximativ 200 de protestatari s-au strans in fata Palatului Victoria, pentru a protesta.

Iohannis vrea sa puna la punct Strategia Nationala de Aparare a Tarii cu ajutorul liderilor politici

Presedintele Klaus Iohannis i-a invitat, luni, la ora 18. 00, la Palatul Cotroceni, pe liderii partidelor parlamentare, pentru a discuta despre Strategia Nationale de Aparare a Tarii, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2382 seconds )