Libnet.ro
UNICEF

07:00

Subiectiv: Legea defaimarii, fundamentata pe un document al unui ONG, nu al Comisiei Europene

Antena3 Antena3,
Subiectiv: Legea defaimarii, fundamentata pe un document al unui ONG, nu al Comisiei Europene

Razvan Dumitrescu a dezvaluit, la Subiectiv, ca presedintele PSD Liviu Dragnea si-a fundamentat Legea defaimarii avand la baza documentul unui ONG, si nu al Comisiei Europene. Proiectul de lege, care presupune a. continuă pe Antena3

Legea defaimarii, arma lui Dragnea impotriva generatiei Facebook. Ce sanse sunt ca legea sa fie blocata

Legea defaimarii sociale reduce din libertatea de exprimare a presei si ingradeste mediul online. Pentru a promova o asemenea lege, Liviu Dragnea a scornit un organism european, care, de fapt, este un ONG. in plus, legea are un puternic potential de neconstitutionalitate pentru ca dubleaza, practic, legislatia aflata deja in vigoare.

Deputatii juristi au adoptat ''Legea defaimarii ''

Deputatii din Comisia Juridica si din cea pentru Drepturile Omului au adoptat marti ''Legea defaimarii '', initiata de liderul PSD, Liviu Dragnea, marind la propunerea presedintelui PSD cuantumul amenzilor pana la 100. 000 de lei pentru cei care aduc atingere imaginii unui grup sau unei comunitati, transmite Mediafax.

Deputatii juristi au adoptat ''Legea defaimarii ''

Deputatii din Comisia Juridica si din cea pentru Drepturile Omului au adoptat astazi ''Legea defaimarii '', initiata de liderul PSD, Liviu Dragnea, marind la propunerea presedintelui PSD cuantumul amenzilor pana la 100. 000 de lei pentru cei care aduc atingere imaginii unui grup sau unei comunitati.

Deputatii juristi au adoptat Legea defaimarii. Parlamentarii au decis, in plus fata de proiectul initial, marirea amenzilor

Deputatii din Comisia Juridica si din cea pentru Drepturile Omului au adoptat marti Legea defaimarii, initiata de liderul PSD, Liviu Dragnea, marind la propunerea presedintelui PSD cuantumul amenzilor pana la 100. 000 de lei pentru cei care aduc atingere imaginii unui grup sau unei comunitati.

Deputatii juristi au adoptat Legea defaimarii: Dragnea a obtinut majorarea amenzilor

Deputatii din Comisia Juridica si din cea pentru Drepturile Omului au adoptat marti 039;039;Legea defaimarii039;039;, initiata de liderul PSD, Liviu Dragnea, marind la propunerea presedintelui PSD cuantumul amenzilor pana la 100. 000 de lei pentru cei care aduc.

ACTUALIZAT Votul pe legea defaimarii a lui Dragnea se amana pana saptamana viitoare. Sedinta de plen a Camerei Deputatilor a fost suspendata

Legea defaimarii sociale a lui Liviu Dragnea se va dezbate si vota cel mai probabil saptamana viitoare, dupa ce sedinta de plen a Camerei Deputatilor a fost suspendata. Initial, a existat propunerea ca aceasta sa fie scoasa de pe ordinea de zi, iar motivul era faptul ca raportul la aceasta lege, care contine o serie intreaga de amendamente admise, a fost gata la ora 09. 00 in aceasta dimineata, iar regulamentul forului legislativ prevede ca deputatii sa primeasca raportul la o lege ce urmeaza sa intre pe ordinea de zi cu cel putin trei zile inainte. Intrucat dupa discutii indelungate nu s-a ajuns la un acord cu privire la scoaterea sau pastrarea pe ordinea de zi, conducerea Camerei s-a reunit in sedinta si a decis suspendarea lucrarilor. Vezi in text filmul evenimentelor din Camera Deputatilor.

Un expert arunca bomba: De ce este periculoasa legea defaimarii initiata de Liviu Dragnea

Legea defaimarii, initiata de presedintele PSD, Liviu Dragnea, a trecut, marti de Comisia Juridica. Urmeaza sa fie votata in Camera Deputatilor, for decizional. Defaimarea ar urma sa fie amendata cu pana.

Dragnea, clarificari despre legea defaimarii: este o lege profund pozitiva

Proiectul de lege privind promovarea demnitatii umane si tolerantei fata de diferentele de grup a fost denumit legea defaimarii pentru a se incerca sa se spuna ca este o lege negativa, a declarat, miercuri, presedintele PSD, Liviu Dragnea.

Legea defaimarii: Internautii bombardeaza pagina de Facebook lui Liviu Dragnea cu injuraturi

Pagina de Facebook a lui Liviu Dragnea era bombardata cu injuraturi, miercuri seara, intr-o actiune ce pare un protest fata de Legea defaimarii sociale a sefului PSD.

Legea Defaimarii a scos oamenii in strada. Protest in Piata Universitatii, in Capitala

Legea Defaimarii, initiata de presedintele PSD, Liviu Dragnea, a mobilizat mediul online. Un eveniment care anunta proteste in Piata Universitatii a fost creat pe Facebook. Peste 300 de oameni au anuntat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )