Libnet.ro
UNICEF

22:15

Deputatii juristi au adoptat ''Legea defaimarii ''

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Deputatii juristi au adoptat

Deputatii din Comisia Juridica si din cea pentru Drepturile Omului au adoptat astazi ''Legea defaimarii '', initiata de liderul PSD, Liviu Dragnea, marind la propunerea presedintelui PSD cuantumul amenzilor pana la 100. 000 de lei pentru cei care aduc atingere imaginii unui grup sau unei comunitati. continuă pe Ziarul Bursa

Deputatii juristi au adoptat ''Legea defaimarii ''

ACTUALIZARE 19:44 MP: Legea defaimarii baga pumnul in gura presei independente si a cetatenilor Legea defaimarii initiata de presedintele PSD, Liviu Dragnea, are menirea de a baga pumnul in gura presei independente, vizandu-i totodata pe cetatenii care doresc sa se exprime liber, inclusiv in spatiul virtual, sustine Miscarea Populara MP) intr-un comunicat de presa.

Deputatii juristi au adoptat Legea defaimarii. Parlamentarii au decis, in plus fata de proiectul initial, marirea amenzilor

Deputatii din Comisia Juridica si din cea pentru Drepturile Omului au adoptat marti Legea defaimarii, initiata de liderul PSD, Liviu Dragnea, marind la propunerea presedintelui PSD cuantumul amenzilor pana la 100. 000 de lei pentru cei care aduc atingere imaginii unui grup sau unei comunitati.

Deputatii juristi au adoptat Legea defaimarii: Dragnea a obtinut majorarea amenzilor

Deputatii din Comisia Juridica si din cea pentru Drepturile Omului au adoptat marti 039;039;Legea defaimarii039;039;, initiata de liderul PSD, Liviu Dragnea, marind la propunerea presedintelui PSD cuantumul amenzilor pana la 100. 000 de lei pentru cei care aduc.

PNL va contesta la CCR legea defaimarii

Liberalii vor contesta la CCR proiectul de lege privind promovarea demnitatii umane si tolerantei fata de diferentele de grup daca va fi adoptat de plenul Camerei Deputatilor, a declarat, marti, pentru Agerpres, copresedintele PNL Alina Gorghiu.

T. Basescu, despre legea defaimarii: pumn in gura pentru apararea celor protejati

Romania, din momentul promulgarii legii defaimarii, va fi pusa in linie cu China, cu Federatia Rusa si Turcia, a sustinut presedintele Miscarii Populare, Traian Basescu, marti, la postul B1TV, adaugand ca proiectul de act normativ trebuie intors in Parlament de seful statului, transmite Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )