Libnet.ro
UNICEF

01:05

T. Basescu, despre legea defaimarii: pumn in gura pentru apararea celor protejati

România Liberă România Liberă,
T. Basescu, despre legea defaimarii: pumn in gura pentru apararea celor protejati

Romania, din momentul promulgarii legii defaimarii, va fi pusa in linie cu China, cu Federatia Rusa si Turcia, a sustinut presedintele Miscarii Populare, Traian Basescu, marti, la postul B1TV, adaugand ca proiectul de act normativ trebuie intors in Parlament de seful statului, transmite Agerpres. continuă pe România Liberă

Vasile Dancu, despre legea privind reducerea pedepselor pentru detinutii care scriu carti

Vicepremierul Vasile Dancu a declarat la Realitatea TV ca legea care prevede reducerea pedepselor pentru detinutii care scriu carti are anumite inadvertente. Eu cred ca daca e vorba de exercitarea abuziva a unui drept, asta nu inseamna ca trebuie sa scoti dreptul, ci sa elimini abuzul care a venit, spune Dancu. in viziunea sa, autoritatile au avut o reactie disproportionata in aceasta chestiune.

Deputatii juristi au adoptat Legea defaimarii: Dragnea a obtinut majorarea amenzilor

Deputatii din Comisia Juridica si din cea pentru Drepturile Omului au adoptat marti 039;039;Legea defaimarii039;039;, initiata de liderul PSD, Liviu Dragnea, marind la propunerea presedintelui PSD cuantumul amenzilor pana la 100. 000 de lei pentru cei care aduc.

Deputatii juristi au adoptat ''Legea defaimarii ''

Deputatii din Comisia Juridica si din cea pentru Drepturile Omului au adoptat astazi ''Legea defaimarii '', initiata de liderul PSD, Liviu Dragnea, marind la propunerea presedintelui PSD cuantumul amenzilor pana la 100. 000 de lei pentru cei care aduc atingere imaginii unui grup sau unei comunitati.

Deputatii juristi au adoptat Legea defaimarii. Parlamentarii au decis, in plus fata de proiectul initial, marirea amenzilor

Deputatii din Comisia Juridica si din cea pentru Drepturile Omului au adoptat marti Legea defaimarii, initiata de liderul PSD, Liviu Dragnea, marind la propunerea presedintelui PSD cuantumul amenzilor pana la 100. 000 de lei pentru cei care aduc atingere imaginii unui grup sau unei comunitati.

PNL va contesta la CCR legea defaimarii

Liberalii vor contesta la CCR proiectul de lege privind promovarea demnitatii umane si tolerantei fata de diferentele de grup daca va fi adoptat de plenul Camerei Deputatilor, a declarat, marti, pentru Agerpres, copresedintele PNL Alina Gorghiu.

Politic Show: Liberalii combat birocratia cu o institutie noua si inutila. Ce spun specialistii despre Legea privind activitatea de preventie in sanatate; S-a dat startul transferurilor de la PSD la PNL. Primar: Hai, lasati-ma cu doctrina! E pe naiba! La

Dragnea ia in calcul sa atace Capitala cu Negoita Relatiile dintre presedintele PSD si primarul Sectorului 3, redutabili adversari politici, s-ar putea calma. Cele mai importante declaratii ale fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu Cele mai importante declaratii ale fostului presedinte: Despre Miscarea Populara si.

Ce crede fostul presedinte Basescu despre alegerile in doua tururi de scrutin

Presedintele Miscarii Populare, Traian Basescu, a declarat la B1TV ca batalia PNL pentru doua tururi de scrutin in cazul alegerii primarilor nu are legatura cu PSD, ci cu vechiul PDL care risca sa capete mai multa greutate.

Basescu, despre Ciolos: Stai cu plagiatorul Toba la dreapta, in sedinte, si te faci ca nu vezi

Presedintele Miscarii Populare, Traian Basescu, a declarat, sambata, ca premierul Dacian Ciolos risca sa se compromita in absenta unor masuri privind demnitarii acuzati de plagiat, el acuzandu-l si pe ministrul Educatiei, Adrian Curaj, ca nu face nimic pentru rezolvarea problemei.

Traian Basescu, despre Ciolos: Stai cu plagiatorul Toba la dreapta, in sedinte, si te faci ca nu vezi

Presedintele Miscarii Populare, Traian Basescu, a declarat, sambata, ca premierul Dacian Ciolos risca sa se compromita in absenta unor masuri privind demnitarii acuzati de plagiat, el acuzandu-l si pe ministrul Educatiei, Adrian Curaj, ca nu face nimic pentru rezolvarea problemei.

Traian Basescu, despre evolutia justitiei: a fost o oarecare nevoie de spectacol

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat duminica la B1 TV, ca in justitie nu s-au schimbat prea multe lucruri fata de perioada mandatelor sale. in afara de forma, care a devenit mai agresiva, mai pe placul publicului, nu s-a schimbat nimic. Dosarele din timpul lui Morar s-au finalizat, acum in ultimii doi ani, si au dus la condamnari fara discutii. Sunt noua ministri condamnati pe dosare facute in timpul lui Morar. Nu mai vorbim de parlamentari si presedinti de consilii judetene, a declarat Basescu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )