Libnet.ro
UNICEF

17:30

Subiectiv. Omul lui Iohannis a trecut de comisia SRI

Antena3 Antena3,
Subiectiv. Omul lui Iohannis a trecut de comisia SRI

Eduard Hellvig a primit aviz favorabil din partea Comisiei de control al SRI. Plenul Parlamentului ar urma sa se intruneasca maine, pentru votul final privind preluarea sefiei SRI de catre fostul secretar general. continuă pe Antena3

Eduard Hellvig, prezent in comisia SRI pentru audieri. Parlamentul se intruneste miercuri pentru vot

Liberalul Eduard Hellvig a ajuns, marti dimineata, la comisia de control a SRI pentru a fi audiat, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a nominalizat pentru a prelua conducerea Serviciului Roman de.

Hellvig, aviz favorabil de la Comisia SRI pentru sefia Serviciului

Actualizare 14:09 Hellvig: Legile Big Brother ar putea fi adoptate intre 3-6 luni, cu medierea lui Iohannis Eduard Hellvig, avizat favorabil, astazi, pentru functia de director al SRI, a declarat, dupa audierea in comisia parlamentara, ca adoptarea legilor Big Brother ar putea avea loc in 3-6 luni, fiind necesara medierea presedintelui Klaus Iohannis si stabilirea unui echilibru in materie de drepturi si libertati, scriu surse din presa.

Eduard Hellvig, aviz pozitiv de la Comisia SRI pentru sefia Serviciului

Update 12. 05 -Comisia privind exercitarea controlului parlamentar asupra activitatii SRI a dat, marti, aviz favorabil propunerii ca Eduard Hellvig sa fie numit in functia de director al Serviciului Roman de.

UPDATE: Aviz favorabil pentru Hellving in comisia SRI

03: Eduard Hellvig a declarat la iesirea din comisia de control SRI ca institutia a fost reformata fundamental de catre George Maior care a tinut institutia neutra din punct de vedere politic.

Sebastian Ghita reflecteaza la retragerea din Comisia SRI

Deputatul Sebastian Ghita a vorbit, luni, despre eventuala sa retragere din Comisia parlamentara pentru controlul activitatii SRI, dar si despre numirea lui Eduard Hellvig la sefia Serviciului Roman de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2737 seconds )