Libnet.ro
UNICEF

22:30

Subiectiv. PNL face scandal, Victor Ponta rezista

Antena3 Antena3,
Subiectiv. PNL face scandal, Victor Ponta rezista

Comisia Juridica a fost in favoarea premierului Victor Ponta, si a dat aviz negativ pentru urmarirea penala. Subiectul a fost dezbatut in editia de luni a emisiunii Subiectiv, realizata de Razvan Dumitrescu,. continuă pe Antena3

Victor Ponta: Cei din PNL-PDL scot oamenii in strada, le voi face plangere penala la procurorul general, vedem atunci daca le mai place sa faca politica din justitie

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, i-a avertizat luni, in sedinta Comitetului Executiv al partidului, pe cei din PNL ca va depune o plangere penala la procurorul general al Romaniei in cazul in care Opozitia va chema oamenii sa iasa in strada pentru a manifesta fata de actualul guvern.

Victor Ponta: PSD va face plangere penala la procurorul general daca PDL-PNL scot oameni in strada

PSD va formula impotriva PDL-PNL o plangere penala catre procurorul general, in cazul in care opozitia va chema oameni in strada pentru a manifesta fata de actualul guvern, a declarat liderul PSD, premierul Victor Ponta.

Reprezentantii PNL din Comisia Juridica, despre cazul lui Victor Ponta: Premierul si-a sustinut punctul de vedere, fara sa faca recomandari referitoare la modalitatea de vot (VIDEO)

Reprezentantii PNL din Comisia Juridica a Camerei Deputatilor au comentat avizul negativ al Comisiei Juridice in cazul lui Victor Ponta. Astfel, Comisia Juridica va face un raport prin care nu se va cere inceperea.

Subiectiv. Iohannis vrea demisia lui Ponta

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, intr-un interviu la TVR, ca premierul Victor Ponta i-a spus ca se va gandi la demisie. Seful statului a mai declarat ca spera ca saptamana viitoare sa existe un.

Ludovic Orban, despre amenintarea lui Victor Ponta de a face plangere penala liberalilor: Realizarea de adunari publice in care sa iti exprimi pozitii publice e un drept constitutional

Liderul deputatilor PNL Ludovic Orban a catalogat drept o nebunie amenintarea premierului Victor Ponta de a face plangere penala liderilor liberali daca vor scoate oamenii in strada la motiunea de cenzura,.

Sinteza zilei. Trebuie sa-si dea Victor Ponta demisia?

PNL a anuntat ca nu-l mai recunoaste pe Victor Ponta drept premier si ca va boicota toate actiunile la care participa. PSD face scut in jurul lui Victor Ponta si spune ca premierul nu are niciun motiv sa.

Ludovic Orban: PNL face apel catre toti deputatii sa sustina solicitarea de urmarire penala a premierului Victor Ponta

PNL face apel catre toti deputatii sa sustina solicitarea de avizare a urmaririi penale a premierului, a declarat liderul liberal Ludovic Orban, vineri, dupa sedinta Biroului Permanent al Camerei Deputatilor,.

Alina Gorghiu: Victor Ponta nu mai e credibil. PNL nu mai recunoaste legitimitatea lui Ponta ca premier. Vom refuza sa participam la orice act politic care il implica

Alina Gorghiu, copresedinta PNL, reactioneaza dupa declaratiile de duminica facute de premierul Victor Ponta, dupa sedinta de urgenta a coalitiei de guvernare. intr-o conferinta de presa, liberala.

Alina Gorghiu: Victor Ponta nu mai e credibil. PNL nu mai recunoaste legitimitatea lui Ponta ca premier. Vom refuza sa participam la orice act politic care il implica (VIDEO)

Alina Gorghiu, copresedinta PNL, reactioneaza dupa declaratiile de duminica facute de premierul Victor Ponta, dupa sedinta de urgenta a coalitiei de guvernare. intr-o conferinta de presa, liberala.

PNL: Victor Ponta trebuie sa demisioneze imediat, acuzatiile impotriva sa sunt incompatibile cu functia de prim-ministru

Copresedintii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga cer demisia lui Victor Ponta din functia de prim-ministru, si fac apel la seful Guvernului sa recurga la acest gest pentru a evita o criza politica. Victor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2343 seconds )