Libnet.ro
UNICEF

06:00

Subventiile pentru partide si zidul din jurul lui Mircea Draghici

Hotnews Hotnews,
 Subventiile pentru partide si zidul din jurul lui Mircea Draghici

Probabil pana recent nu te gandeai prea mult la faptul ca partidele politice primesc bani publici pentru functionare. Dar in ultimii doi ani subventiile au devenit un subiect mai interesant, din cauza cresterii semnificative a valorii fondurilor care au fost alocate. in plus, PSD este prins intr-un scandal public in conditiile in care trezorierul partidului, Mircea Draghici ar fi vandut o masina Mercedes Benz valorand 324. 800 lei unei rude si a incasat banii doar un an mai tarziu. Mai mult, Draghici ar fi folosit 380. 000 EURO pentru a-si cumpara mascat o casa, tot din banii partidului. continuă pe Hotnews

Rectorul Universitatii din Bucuresti, profesorul Mircea Dumitru, presedinte al Asociatiei Universitatilor Balcanice

Rectorul Universitatii din Bucuresti, Mircea Dumitru, a preluat presedintia Balkan Universities Association BUA) incepand cu luna aprilie, cu ocazia celei de-a V-a conferinte a BUA, desfasurata la Salonic, in Grecia, anunta Agerpres.

O solutie multi-functionala pentru orasele inteligente, castigatoare intr-o competitie pentru startup-uri din energie

Green Spots, o solutie multi-functionala pentru orasele inteligente - un incarcator solar si o platforma urbana, a fost desemnata castigatoarea etapei nationale a competitiei pentru startup-uri din domeniul PowerUp! La sesiunea finala de pitching au participat cele mai bune 10 startup-uri cu solutii energetice din cele 23 de aplicatii din Romania depuse in concurs.

LACRIMI AMARE pentru Rona Hartner! Din pacate, operatia a fost FATALA

Rona Hartner trece din nou prin momente de cumpana din cauza problemelor de sanatate. Actrita a fost operata de curand in Romania, suferind o interventie chirurgicala dupa ce medicii i-au descoperit o.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )