Libnet.ro
UNICEF

23:30

Succes romanesc la europenele de kaiac-canoe din Portualia.

România Liberă România Liberă,
Succes romanesc la europenele de kaiac-canoe din Portualia.

Liviu Alexandru Dumitrescu si Victor Mihalachi au castigat azi medaliile de argint in proba de canoe 2 pe 500 m, la Campionatele Europene de kaiac-canoe de la Montemo-o-Velho Portugalia), cu timpul de 1 min 44 sec 771/1000, anunta Agerpres. Romanii, care luasera argintul si anul trecut la Europenele de la Zagreb pe aceasta distanta, au fost devansati de rusii, Aleksei Korovaskov si Ivan Stil, campioni europeni in 1 min 42 sec 206/1000. Medaliile de bronz au revenit polonezilor Tomasz . continuă pe România Liberă

Campionatele Europene de kaiac-canoe: Argint pentru Dumitrescu si Mihalachi, in proba de canoe dublu 500 m

Liviu Alexandru Dumitrescu si Victor Mihalachi au castigat medaliile de argint in proba de canoe 2 pe 500 m, duminica, la Campionatele Europene de kaiac-canoe de la Montemo-o-Velho Portugalia), cu timpul de 1 min 44 sec 771/1000, transmite Agerpres.

Trei medalii pentru Romania la Campionatul European de kaiac-canoe

Romania a cucerit trei medalii la Campionatul European de kaiac-canoe. Bianca Plesca si Irina Lauric au luat bronzul in cursa de 1. 000 de metri. Aceeasi performanta a fost reusita si de.

O medalie de argint si doua de bronz pentru Romania, la Campionatele Europene de kaiac-canoe.

Sportivii romani au obtinut, sambata, o medalie de argint si noua de bronz la Campionatele Europene de kaiac-canoe de la Montemar OVello Portugalia), informeaza site-ul oficial al competitiei, potrivit Mediafax. Medalia de argint a fost castigata de echipajul de canoe 4 format din Florin Comanici, Gabriel Gheoca, Catalin Costache si Iosif Chirila, pe distanta de 1000 de metri, cu timpul de 3 minute, 24 de secunde si 498 de miimi. Proba a fost castigata de un echipaj din Belarus, cu timpul .

O medalie de argint si doua de bronz pentru Romania, la Campionatele Europene de kaiac-canoe

Sportivii romani au obtinut, astazi, o medalie de argint si doua de bronz la Campionatele Europene de kaiac-canoe de la Montemar OVello Portugalia), informeaza site-ul oficial al competitiei.

O medalie de argint si doua de bronz pentru Romania, la Campionatele Europene de kaiac-canoe

Sportivii romani au obtinut, sambata, o medalie de argint si noua de bronz la Campionatele Europene de kaiac-canoe de la Montemar O'Vello Portugalia), informeaza Mediafax.

Romania a obtinut o medalie de argint si doua de bronz la CE de kaiac-canoe

Sportivii romani au obtinut, sambata, o medalie de argint si noua de bronz la Campionatele Europene de kaiac-canoe de la Montemar OVello din Portugalia. Medalia de argint a fost castigata de echipajul.

Romanii fac ravagii in Portugalia: a patra medalie in doua zile la Campionatele Europene de kaiac-canoe

Echipajul masculin de canoe dublu a cucerit, duminica, medalia de argint, dupa o lupta palpitanta cu rusii si cu polonezii.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )