Libnet.ro
UNICEF

19:45

Suceava: 53.000 de metri cubi de arbori au fost doborati din cauza furtunii

B1 B1,
Suceava: 53.000 de metri cubi de arbori au fost doborati din cauza furtunii

Vantul si ploile puternice, care au izbucnit marti noapte, au distrus padurile din judetul Suceava. Conform primelor estimari, un volum de 53. 000 de metri cubi de arbori au fost doborati din. continuă pe B1

Doua zboruri Wizz Air au fost anulate, din cauza ca un avion s-a ciocnit cu o pasare

Doua zboruri Wizz Air, de la Suceava la Bologna si de la Bologna la Craiova, programate marti, au fost anulate din cauza unei inspectii tehnice neprogramate, determinata de impactul avionului cu o pasare, au anuntat reprezentantii companiei.

Sting, facut de ras pe scena de propriul fiu. A fost absent din viata mea si am suferit din cauza asta. Nu s-a ocupat deloc (FOTO)

Cu ocazia unui concertde la Festivalul de Jazz din Juan Les Pins, fiul cantaretului Sting, Joe Sumner, a facut niste marturisiri legate de relatia cu tatal sau. Acesta a spus ca Sting a fost prea.

Austria: Aproape 200 de pasageri ai unei nave de croaziera care naviga pe Dunare au fost evacuati, din cauza unui incendiu

Aproape 200 de pasageri si membri ai echipajului de pe o nava de croaziera care naviga pe Dunare, in Austria, au fost evacuati, dupa ce a izbucnit un incendiu, relateaza Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )