Libnet.ro
UNICEF

17:30

Un sucevean, trimis in judecata pentru tentativa de omor

România Liberă România Liberă,
Un sucevean, trimis in judecata pentru tentativa de omor

Un sucevean a fost trimis in judecata pentru tentativa de omor calificat dupa ce a ranit cu un cutit doua persoane, in timpul unei altercatii care a avut loc pe terasa unui local. continuă pe România Liberă

Vicepresedintele CJ Caras-Severin, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Vicepresedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, Ionesie Ghiorghioni, a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta. Ghiorghioni este acuzat de procurorii DNA ca a cerut de la un om de afaceri un.

Vicepresedintele CJ Caras Severin, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Vicepresedintele Consiliului Judetean Caras Severin, Ionisie Ghiorghioni, a fost trimis in judecata, in stare de arest preventiv, intrucat este acuzat de procurorii anticoruptie de doua infractiuni de trafic de influenta, arata un comunicat remis de DNA .

Procuror trimis in judecata pentru conducerea vehiculului in stare de ebrietate

Procurori ai Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie au finalizat cercetarile si au dispus trimiterea in judecata a inculpatului Timoftei Daniel Apostoliceanu, procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante, arata un comunicat transmis astazi redactiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )