Libnet.ro
UNICEF

15:30

Vicepresedintele CJ Caras-Severin, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Antena3 Antena3,
Vicepresedintele CJ Caras-Severin, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Vicepresedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, Ionesie Ghiorghioni, a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta. Ghiorghioni este acuzat de procurorii DNA ca a cerut de la un om de afaceri un. continuă pe Antena3

Vicepresedintele CJ Caras Severin, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Vicepresedintele Consiliului Judetean Caras Severin, Ionisie Ghiorghioni, a fost trimis in judecata, in stare de arest preventiv, intrucat este acuzat de procurorii anticoruptie de doua infractiuni de trafic de influenta, arata un comunicat remis de DNA .

Vicepresedintele CJ Caras Severin, Ghiorghioni Ionesie, a fost trimis in judecata in arest preventiv

Procurorii DNA Timisoara l-au trimis in judecata, in stare de arest preventiv, pe Ghiorghioni Ionesie, vicepresedinte al Consiliului Judetean Caras Severin, pentru doua infractiuni de trafic de influenta.

Ionesie Gheorghioni, vicepresedintele CJ Caras-Severin, a fost trimis in judecata de DNA

Vicepresedinte al Consiliului Judetean Caras-Severin, Ionesie Gheorghioni, a fost trimis marti in judecata de procurorii Directiei Nationale Antcoruptie Timisoara pentru comiterea a doua infractiuni de trafic.

Un sucevean, trimis in judecata pentru tentativa de omor

Un sucevean a fost trimis in judecata pentru tentativa de omor calificat dupa ce a ranit cu un cutit doua persoane, in timpul unei altercatii care a avut loc pe terasa unui local.

Vicepresedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, Ionesie Ghiorghioni, a fost trimis in judecata

Procurorii DNA Timisoara au finalizat ancheta din dosarul in care este cercetat vicepresedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, Ionesie Ghiorghioni. Acuzat de trafic de infliuenta, Ghiorghioni va fi judecat de Tribunalul Caras-Severin, alaturi de nepotul sau, Cosmin Ghiorghioni.

Procuror trimis in judecata pentru conducerea vehiculului in stare de ebrietate

Procurori ai Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie au finalizat cercetarile si au dispus trimiterea in judecata a inculpatului Timoftei Daniel Apostoliceanu, procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante, arata un comunicat transmis astazi redactiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )