Libnet.ro
UNICEF

22:00

Je suis Charlie. Sute de mii de oameni vor participa la marsul solidaritatii din Paris. Iohannis: Europa si intreaga lume libera isi arata unitatea

Antena3 Antena3,
Je suis Charlie. Sute de mii de oameni vor participa la marsul solidaritatii din Paris. Iohannis: Europa si intreaga lume libera isi arata unitatea

Presedintele Klaus Iohannis va participa la marsul solidaritatii din Paris, la invitatia omologului sau francez. in fata atacurilor barbare care au avut loc in Franta, Europa si intreaga lume libera isi a. continuă pe Antena3

Donald Tusk, David Cameron, Angela Merkel si Mariano Rajoy vor participa la marsul de solidaritate de la Paris

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, premierul Marii Britanii, David Cameron, si cel spaniol, Mariano Rajoy, dar si cancelarul german Angela Merkel vor participa duminica la mitingul de solidaritate programat la Paris dupa atacul terorist comis la redactia revistei Charlie Hebdo.

FOTO Atentat terorist in Franta. Tinerii au marsaluit pe strazile Clujului purtand afise cu mesajul Je suis Charlie

Sute de persoane, majoritatea studenti francezi si romani, s-au adunat joi, 8 ianuarie, la ora 18. 00, in fata Casei de Cultura a Studentilor din Cluj in semn de solidaritate cu victimele atentatului de la Paris. Manifestantii au venit cu afise pe care scria Je suis CharlieEu sunt Charlie).

Radu Banciu, indignat de preluarea sloganului Je suis Charlie: Mi se pare o blasfemie uluitoare. Sunteti niste ...

Jurnalistul Radu Banciu s-a aratat indignat de faptul ca milioane de oameni si-au atribuit identitatea Je suis Charlie, dupa atentatul terorist de la publicatia franceza Charlie Hebdo, aratand ca acestia.

Cine este in spatele hashtag-ului Je suis Charlie, raspandit in intreaga lume

Dupa atentatul de miercuri, in care 12 caricaturisti de la ziarul Charlie Hebdo au fost omorati pentru o imagine ironica cu profetul Mahommed, pe Internet a fost raspandit hashtag-ul Je suis Charlie. Dar de unde a pornit acest slogan?.

Stefan Radu si colegii sai de la Lazio infrunta AS Roma cu mesajul Je suis Charlie

Derby-ul cetatii eterne, dintre Lazio si AS Roma, din etapa a a XVIII-a a campionatului Italiei, comemoreaza victimile atentatelor din Franta. Stefan Radu si colegii sai poarta la brat banderole negreu, dar si tricouri cu mesajul Je suis Charlie.

Atentat terorist in Franta. Presedintele Klaus Iohannis si-a schimbat fotografia profilului de pe Facebook cu mesajul: Je suis Charlie

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si-a schimbat, miercuri seara, fotografia de profil de pe pagina de Facebook cu mesajul Je suis Charlie, aparut in mediul online, ca eticheta imediat dupa atentatul din Franta si care a fost postat si pe site-ul saptamanalului Charlie Hebdo, unde a avut loc atacul terorist din Franta.

Afaceri sub egida mesajului Je Suis Charlie, pe internet

Numeroase afaceri cu accente funeste, desfasurate sub egida mesajului Je Suis Charlie, au devenit infloritoare pe internet, informeaza site-ul publicatiei franceze Le Monde.

Angela Merkel, premierul britanic si cel spaniol vor participa la marsul silentios organizat duminica in Paris

Liderii europeni isi arata simpatia si sustinerea fata de Franta. Premierii din Marea Britanie si Spania, precum si Angela Merkel au anuntat ca vor fi prezenti la marsul silentios care va fi organizat.

Je suis Charlie. Un milion de oameni, asteptati la marsul solidaritatii din Paris. Liderii lumii, primiti la Palatul Elysee

UPDATE - Mii de persoane s-au adunat deja duminica la Paris, cu trei ore inaintea marsului impotriva terorismului, care trebuie sa inceapa la ora 16. 00, ora Romaniei, relateaza AFP. Luati-va pixurile sau.

Je suis Charlie: Zeci de persoane au anuntat pe Facebook ca se vor aduna joi seara in fata ambasadei Frantei din Bucuresti in semn de solidaritate cu victimele atentatului de la Paris

Zeci de persoane au anuntat pe Facebook ca se vor strange joi, incepand cu ora 18. 00, in fata ambasadei Frantei din Bucuresti, in semn de solidaritate cu victimele atentatului de la Paris. O actiune similara va avea loc si in Cluj.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )