Libnet.ro
UNICEF

01:05

Summitul Consiliului European pe tema Greciei a fost anulat

Antena3 Antena3,
Summitul Consiliului European pe tema Greciei a fost anulat

Summitul Consiliului Uniunii Europene la care erau asteptati toti membri UEa fost anulat. Dezbaterile despre zona euro si falimentul Greciei continua. Eurogrupul trebuie sa decida astazi soarta. continuă pe Antena3

Summitul Consiliului European pe tema Greciei a fost anulat

Summitul Consiliului Uniunii Europene la care erau asteptati toti membri UEa fost anulat. Dezbaterile despre zona euro si falimentul Greciei continua. Eurogrupul trebuie sa decida astazi soarta.

Summit-ul Uniunii Europene pe tema Greciei, anulat

Summit-ul extraordinar al Uniunii Europene, care ar fi trebuit sa aiba loc azi dupa-amiaza, a fost anulat, anunta Digi24, conform unor surse de la Bruxelles.

Summit-ul extraordinar al liderilor UE, pe tema situatiei din Grecia, a fost anulat

Summit-ul exraordinar al liderilor UE pe tema situatiei din Grecia a fost anulat. Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a anuntat duminica anularea summitului european extraordinar privind Grecia prevazut a.

Summit-ul extraordinar al liderilor UE, pe tema situatiei din Grecia, a fost anulat: Ministrii de Finante din zona euro se reunesc insa ca sa discute despre criza elena

Summit-ul extraordinar al UE in care trebuia transata soarta Grecie a fost anulat. Totul dupa ce ministrii de finante nu au reusit sa ajunga la o concluzie. Anuntul anularii summit-ului european extraordinar.

Consiliul european pentru salvarea Greciei a fost anulat, negocierile continua intr-un summit al zonei euro

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a anuntat duminica anularea summitului european extraordinar privind Grecia prevazut a avea loc in cursul serii, dar o alta reuniune la nivel inalt, limitata de aceasta data doar la zona euro, este mentinuta pentru a discuta un eventual nou plan de salvare pentru Atena.

Soarta Greciei va fi DECISA azi. Ce a cerut Angela Merkel

Astazi, la Bruxelles are loc summitul Consiliului European, in care cele 28 de tari membre ale Uniunii Europene decid daca Grecia va mai ramane in zona Euro. intalnirea ministrilor de finante din Zona Euro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )