Libnet.ro
UNICEF

14:30

Summit-ul extraordinar al liderilor UE, pe tema situatiei din Grecia, a fost anulat: Ministrii de Finante din zona euro se reunesc insa ca sa discute despre criza elena

B1 B1,
Summit-ul extraordinar al liderilor UE, pe tema situatiei din Grecia, a fost anulat: Ministrii de Finante din zona euro se reunesc insa ca sa discute despre criza elena

Summit-ul extraordinar al UE in care trebuia transata soarta Grecie a fost anulat. Totul dupa ce ministrii de finante nu au reusit sa ajunga la o concluzie. Anuntul anularii summit-ului european extraordinar. continuă pe B1

Summit-ul extraordinar al liderilor UE, pe tema situatiei din Grecia, a fost anulat

Summit-ul exraordinar al liderilor UE pe tema situatiei din Grecia a fost anulat. Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a anuntat duminica anularea summitului european extraordinar privind Grecia prevazut a.

Discutiile marton din cadrul Eurogrup, pe tema situatiei din Grecia, incheiate fara solutii (VIDEO)

Zi cruciala pentru Grecia. Duminica se transeaza soarta tarii. Ministrii de Finante nu au reusit sambata seara sa ajunga la o solutie. Germania a avansat inclusiv varianta iesirii Greciei din zona euro.

Summit-ul Uniunii Europene pe tema Greciei, anulat

Summit-ul extraordinar al Uniunii Europene, care ar fi trebuit sa aiba loc azi dupa-amiaza, a fost anulat, anunta Digi24, conform unor surse de la Bruxelles.

CRIZA DIN GRECIA: Parlamentul elen SUSTINE planul de reforme inaintat de Guvernul condus de Tsipras

Parlamentul din Grecia a aprobat, vineri noapte, intr-o sesiune extraordinara, pachetul dur de reforme si reduceri de cheltuieli inaintat joi de Guvernul elen condus de Alexis Tsipras, care a intampinat la vot opozitia unor parlamentari provenind chiar din partidul sau.

FADERE: Situatia conationalilor nostri din Grecia este disperata, foarte multi dintre ei nu si-au mai primit salariile din lipsa de cash

Accentuarea crizei din Grecia face viata din ce in ce mai greapentru romanii care lucreaza acolo, sustine Federatia Asociatiilor Romanesti din Europa FADERE). Conform datelor trasmise de FADERE intr-un.

Adrian Nastase: Situatia din Grecia devine tot mai complicata, pentru ca interesele americane si cele europene nu coincid

Fostul premier Adrian Nastase, a scris, pe blogul personal, despre situatia din Grecia, spunand ca aceasta devine tot mai complicata. Mai exact, Nastase este de parere ca situatia se complica in ceea ce.

Oficial al Bancii Europene: Finantarea bancilor din Grecia TREBUIE sa ramana BLOCATA

Banca Centrala Europeana trebuie sa blocheze in continuare imprumuturile de urgenta destinate bancilor elene, iar masurile de control al capitalului sa fie mentinute pana cand autoritatile din Grecia vor.

Bancile din Grecia raman inchise pana luni

Bancile din Grecia vor ramane inchise pana luni, iar limita de retragere a cel mult 60 de euro zilnic de la bancomate va fi aplicata in continuare, anunta Banca centrala a tarii, citata de Reuters.

Bancile din Grecia raman inchise pana luni

Ministerul elen de Finante a anuntat miercuri ca bancile din Grecia vor ramane inchise pana luni, transmite Washington Post. De asemenea, se va mentine limita de retragere de la bancomate de 60 de euro pe.

Alexis Tsipras, la sosirea la summit-ul zonei euro: Putem ajunge in aceasta seara la un acord daca toate partile doresc acest lucru (VIDEO)

Premierul grec Alexis Tsipras a declarat la sosirea la summitul zonei euro de la Bruxelles, unde se incearca evitarea iesirii Greciei din zona euro, ca un acord intre Atena si partenerii europeni este posibil.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )