Libnet.ro
UNICEF

00:08

Sunt cele mai influente familii din lumea modei! Conduc imperii ce valoreaza miliarde de dolari!

ADPM ADPM,
Sunt cele mai influente familii din lumea modei! Conduc imperii ce valoreaza miliarde de dolari!

De la Versace, Armani sau Fendi si pana la Ferragamo, Missoni ori Prada, iata in continuare povestile fascinante ale celor mai influente familii din lumea modei!. continuă pe ADPM

TOPUL celor mai influente femei din lume

Actrita Reese Witherspoon se afla pe primul loc in lista anuala a celor mai influente femei din lume intocmita de revista Variety, informeaza Mediafax.

Care sunt cele mai frumoase carti din Romania, din punct de vedere al graficii

Volumul Serii. Multipli. Realisme. , de Nicu Ilfoveanu, a castigat premiul I la concursul national de design de carte Cele mai frumoase carti din Romania, laureatii editiei din 2014 fiind anuntati luni seara, la gala de premiere care a avut loc la UNAgaleria din Bucuresti.

Top 10 cele mai valoroase branduri din lume apartin companiilor americane. Iata care sunt

Apple este cel mai valoros brand din lume, evaluat la 113 miliarde dolari, urmat la distanta destul de mare de Google 67,4 miliarde dolari) si Coca-Cola 64,7 miliarde dolari), intr-un top realizat de eurobrand,.

Top 6 hoteluri cu cele mai confortabile paturi din lume!

Atunci cand iti alegi un loc in care sa-ti petreci vacanta, cu siguranta te gandesti si la confortul pe care un hotel ti-l poate oferi. Si pe langa decoratiunile de lux, patul reprezinta un element esential. De ce? Pentru ca in vacanta iti doresti, pe langa distractie si locuri frumoase cu care sa-ti bucuri ochii, sa te odihnesti in cele mai optime conditii! .

Top cele mai valoroase branduri din lume: Apple, Google si Coca-Cola ocupa primele locuri

Apple este cel mai valoros brand din lume, evaluat la 113 miliarde dolari, urmat la distanta destul de mare de Google 67,4 miliarde dolari) si Coca-Cola 64,7 miliarde dolari), intr-un top realizat de eurobrand,.

TOPUL celor mai influente femei din lume

Actrita Reese Witherspoon si cantareata si actrita Jennifer Lopez ocupa primele locuri in lista anuala a celor mai influente femei din lume intocmita de revista Variety.

Cele mai ciudate afrodisiace din istorie: de la flori de liliac in vin la urina de babuin

Vinul rosu sau ciocolata sunt cunoscute, in zilele noastre, pentru efectele lor afrodisiace. Socanta este, insa, inventivitatea stramosilor, care aveau retete dintre cele mai bizare pentru sporirea placerii sexuale, consumand de la carne de cobra, la urina de babuin in ideea de a induce sau intensifica starea de excitatie.

FOTO Cele mai frumoase plaje din Caraibe

Insulele Caraibe reprezinta fara indoiala una dintre cele mai exotice destinatii de vacanta. Situate in sud-estul Americii de Nord, sutele de insule care compun regiunea Caraibe ofera celor care le viziteaza zeci de plaje perfecte pentru amatorii de sporturi acvatice sau pentru cei care vor doar sa se relaxeze stand la Soare.

FOTO Cum se face turism in Hoia Baciu, una dintre cele mai bantuite paduri din lume conform BBC

Iubitorii de adrenalina pot incerca o plimbare nocturna, alaturi de ghizi, in padurea Hoia Baciu din Cluj. inca din anii 60, in zona a fost semnalata aparitia unor OZN-uri,iar in 2013 jurnalistii de la BBC au inclus-o pe lista celor mai bantuite paduri din lume.

Cele mai valoroase branduri din lume: Apple, in fruntea clasamentului

Peisajul brandurilor americane este dominat de sectorul IT Tehnologie, bunuri de larg consum si servicii financiare. Europa este prezenta in top cu 41 de branduri, brandurile germane clasandu-se pe primele pozitii, iar Asia este prezenta cu 13.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )