Libnet.ro
UNICEF

18:00

Sunt printre cele mai bizare obiecte licitate vreodata. Esarfe patate cu sangele lui George Orwell, scoase la vanzare

Antena3 Antena3,
Sunt printre cele mai bizare obiecte licitate vreodata. Esarfe patate cu sangele lui George Orwell, scoase la vanzare

Mai multe esarfe patate cu sangele scriitorului George Orwell, autorul celebrului roman 1984, vor fi scoase la vanzare, in cadrul unei licitatii care va avea loc la Londra, relateaza BBC News. George Orwell. continuă pe Antena3

Top 10 cele mai bine vandute carti ale tuturor timpurilor!

The Da Vinci Code si The Lord of the Rings se numara printre cele mai bine vandute carti ale tuturor timpurilor, alaturi de alte romane care au facut istorie!.

Cel mai sangeros atac comis vreodata impotriva minoritatii crestine din Pakistan: 81 de morti, printre care 37 de femei si sapte copii

Un dublu atentat comis in fata unei biserici la iesirea de la slujba a ucis 81 de oameni duminica, in Pakistan, acesta fiind cel mai sangeros atac comis vreodata impotriva minoritatii crestine din aceasta tara, scrie AFP.

Presedintele Kenyan, in DOLIU. Nepotul sau si logodnica acestuia SUNT PRINTRE VICTIMELE ATACULUI DIN NAIROBI

Presedintele kenyan Uhuru Kenyatta a anuntat, duminica dupa-amiaza, ca nepotul sau si logodnica acestuia figureaza printre cele 59 de persoane ucise in timpul atacului, inca in desfasurare, de la un.

ANOFM: 12.477 de posturi vacante la nivel national, cele mai multe pentru studii medii si necalificati

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca anunta ca 12. 477 de locuri de munca sunt disponibile la nivel national, cele mai multe fiind destinate persoanelor cu studii medii si celor.

Indicele iPad: Romania este tara europeana cu cele mai scumpe produse Apple

Cele mai ieftine iPad-uri sunt vandute in Malayesia 474 de dolari), Canada 485 dolari) si SUA 499 dolari), potrivit raportului CommSec realizat de banca australiana Commonwealth. In Romania, pretul unei tablete.

Angajatori de top: 5 companii care ofera cele mai bune salarii

Trei din cei cinci angajatori care ofera cele mai bune salarii activeaza pe piata IT, arata o analiza realizata de PayScale si preluata de Market Watch . Au fost luate in considerare salariul mediu anual al unui angajat, fara a-i include pe executivi.

Cele mai mari 10 provocari ale stiintei

Stiinta nu a stat niciodata pe loc, dar pare sa avanseze mai repede in ultimele decenii. Care ar fi insa cele mai arzatoare inventii, descoperiri, momente importante pentru stiinta la aceasta vreme?.

Emmy Awards: Cele mai reusite aparitii din ultimii ani!

Sarah Jessica Parker, Sofia Vergara, Olivia Wilde si Nina Dobrev se numara printre frumusetile hollywoodiene care in ultimii ani au facut furori cu tinutele lor pe covorul rosu al Emmy Awards.

Preview iPhone 5S cele mai importante aspecte de utilizare [VIDEO]

Am revenit cu informatii mai detaliate despre noua jucarie, cu un preview iPhone 5S, asta dupa ce l-am butonat o vreme pentru a identifica diferentele mai subtile intre acesta si iPhone 5, desigur, prin amabilitatea www. qwerty. ro. iPhone 5S este diferit, acolo unde conteaza. La prima vedere, la fel cum am mentionat si in Unboxing-ul video, din punct de vedere fizic este identic. Elementele cu care se diferentiaza fizic de iPhone 5 sunt butonul de Home, care acum detine integrat un [].

[P] Austrian - in continuare cele mai confortabile zboruri intercontinentale

Zborurile intercontinentale la bordul curselor Austrian Airlines au devenit mult mai comode datorita noilor scaune montate atat la Business Class cat si la Economy. Se adauga un sistem de entertainment ultra modern si un serviciu de catering premiat la nivel global care fac din compania austriaca cea mai buna alegere pentru cursele long haul. Cititi si comentati pe StyleReport. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )